0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haydi kızlar elektrik-elektronik mühendisliğine Bakın Boca Juniors bile destek olmuş kampanyaya
hehehe garibanlar ya bende çok paylaşmiştim bu videoyu sağol Erdi Emre abicim sende iyi bilirsin gelsinler ingilizce ögretmenligine oran görsünler
Peki ingilizce bölümünde oran kaç ?
Ben tutayım kendimi dedim ama sen yine durmadın be kardeşim Bizi zamanımızda 1e 10.2 gibiydi hem lisede hem üniversitede, Yabancı Dil bölümü iyidir iyidir
Erdi şimdiden oranları araştırmaya başlamış bile
Zamanında beyaz showa çıkmıştı bu arkadaşlar.Pek komikler.Erdi şimdiden oranları araştırmaya başlamış bile
abi gelde tut kendini ingilizcce ögretmenligindeki erkek coban köpegi gibidir hiçde alınmaz bu söyleme
yavaş yavaş araştırıyoruz
üniversite yıllarım geldi aklıma be neyse derinlere dalıp suyu bulandırmayalım
malum bölümden mezunum. bizim sınıfta 60 erkek 1 kız vardı. tüm sınıfları toplasan (1,2,3,4) 10 u geçmezdi sayıları.
yazık ya delikanlılara yanlışlıkla 1 kız o dalı seçse ve aralarına düşse erkekler arasında meydan maharebesi çıkar vallahi
bencede abi sen topu bana at abi sorma onlar farklı bölümlere sarkıyo bizim cıkışı görceksin, duvarların üstüne dizilmiş garibanlar bizde sag yanımda 10 melek sol yanımda 10 melek ben olsam söverdim kendime
Valla ben ODTÜ-Şehir Planlamadayken süperdi:))))))))) Mimarlık fakültesi ve karşımızdaki İşletme bölümü kızları emrimize amadeydi:)))))) Mühendislik bölümlerinden abaza akardı bizim oraya:))))
Umut, harcadın beni bir kalemde
tamamdır Ahmedim top sende çok sövüyolar zaten, kulaklarının arkası kaşınmıyo mu yoksa bir de diğer bölümlerden tanıdıklar gelir habire "kanka bana bi güzellik yap" yok "abi şunu bana ayarla" bazen şeytan diyodu "ulen as tabelayı ben malum meslek erbabı değilim kendi muhabbetinizi kendiniz ayarlayın" diye,
)))))))))))))))Gıcık olurduk size bizim kızlara bakıyonuz diye:))))))