Gönderen Konu: hareketli suratlar ve ifadeler  (Okunma sayısı 2901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
hareketli suratlar ve ifadeler
« : Mayıs 27, 2009, 23:49:32 »
değerli site yöneticisi arkadaşlara acizane bir tavsiyem bu. yanlış anlaşılmasın sakın abiler. hani bu mesajşlarda kullandığımız suratlar ve yüz ifadeleri var ya, onların daha hareketli ve değişik animasyonlu olanlarına rastlamıştım bikaç sitede. aslında bizim TCT de de bunlardan olsun isterdim.
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

hareketli suratlar ve ifadeler
« : Mayıs 27, 2009, 23:49:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: hareketli suratlar ve ifadeler
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2009, 00:01:52 »
En Çok Konu Açan Üye

Dağhan Baştuğ  235

Hakan Öztürk  197

Alper Sınav  130

Ayberk Yılmaz  108

CEYHUN BOSTANCI  108

İsmail H. Timurcioğlu  92

Umut Çelikel  82

Günal Yılmaz  80

Murat Küden  78

Yasemin Güven  71

nedeni ortada sanırım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2009, 00:34:08 »
ahmet kardeş bak bazı yaklaşımların beni rahatsız ediyor. alay eder gibi hareketlerin var. ne demek istiyorsun şimdi sen arkadaşım. bi şikayetin varsa benimle ilgili site yöneticilrine bildir. bu tavırlar beni rahatsız etmeye başladı ha. bi konu açıyoruz veya bi yorum yazıyoruz alay eder gibi şeyler yazıyosun. kendini çok akıllı mı sanıyosun arkadaşım sen. benim tarzımdan hoşlanmıyorsan açtığım konulara yazı falan yazmazsın tamam mı kardeş. fikirlerini kendine sakla...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2009, 00:47:26 »

ahmet kardeş bak bazı yaklaşımların beni rahatsız ediyor. alay eder gibi hareketlerin var. ne demek istiyorsun şimdi sen arkadaşım. bi şikayetin varsa benimle ilgili site yöneticilrine bildir. bu tavırlar beni rahatsız etmeye başladı ha. bi konu açıyoruz veya bi yorum yazıyoruz alay eder gibi şeyler yazıyosun. kendini çok akıllı mı sanıyosun arkadaşım sen. benim tarzımdan hoşlanmıyorsan açtığım konulara yazı falan yazmazsın tamam mı kardeş. fikirlerini kendine sakla...

yok ceyhun kardeş forumda kendim (gerek kilolu olmam vs) hariç kimseyle alay etmedim... yorumlarım gayet açık zaten, akıl ve ya akıllılıkla ilgili bi sıkıntım da yok çok şükür ;) fikirlerimi kendime saklama konusu ise; forumların mantığı fikir paylaşimidir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2009, 00:48:34 »
En Çok Konu Açan Üye

CEYHUN BOSTANCI  108

nedeni ortada sanırım :D

:alkis: :alkis: :D :D

İlk bakışta anlamadım ama sonradan koptum :)

He konuya gelincede valla öyle renkli avatarlarmış smile lermiş kasar yaa siteyi bence geregi yoktur sırıtık suratla alkış yeterde artar bile :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2009, 00:51:00 »
kardeşim bak sana şu verdiğin cevabı bi daha okumanı öneririm. kendini ebnim yerime koy bakalım. sen benim yazdığım cevap veya açtığım konulara genelde bu tarz bir yaklaşım içindesin. bu tarzı bu sitede yalnız sende görüyorum. çok konu açmak da bu sitede anormal bişeyse o ayrı tabi...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2009, 00:55:33 »

kardeşim bak sana şu verdiğin cevabı bi daha okumanı öneririm. kendini ebnim yerime koy bakalım. sen benim yazdığım cevap veya açtığım konulara genelde bu tarz bir yaklaşım içindesin. bu tarzı bu sitede yalnız sende görüyorum. çok konu açmak da bu sitede anormal bişeyse o ayrı tabi...

çok konu açmak aksine iyi birşeydir forumda paylaşim artar ancak bunu bir yönetcimize pm atabilirdiniz, en basit örnekle ise aracınızda bi tıkırtı vardı iyi hoş paylaşmanız güzel, ama bulduğunuzda 'buldum' diye konu açmanız farklı geldi bana... sonuçta herkes özgür, yöneticilerde var beni ilgilendirmez....

tarz konusuna gelince herkesin ayrı tarzı vardır, her yigidin yogurt yiyişi misali,
örnegin Murat Küden abi pek smiley kullanmaz espri bile olsa, ben her kelime arasına gülück vs koyarım gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2009, 07:58:16 »
Ceyhun hocam, Ahmet arkadaşımızın mesajında bence rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok. Ahmet arkadaşımız, sizin forumun en aktif üyelerinden biri olduğunuzu ima ederek, bu konuyu neden açma gereği duyduğunuzu bizlere göstermek istemiş.
Folgsamkeit macht frei...