0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.90 cm boyum 105 kilom var bence çokta güzel duruyor bende kendimi çok seviyorum
1.84 boy 105 kilo yas 17 biraz fazla desem olmayacak bayagi fazla
Evet, artık sözümün daha çok geçtiğini hissediyorum
forumda 0.1 ton üzeri baya bir arkadaş var gözüküyor
Evet, oldukça tonton bir forummuşuz da haberimiz yokmuş
şu kilo alma olayını bi çözebilsem ah ah 1,75 boy max 60 kg
Allahım büyüksün türlü türlü dert işte
Öyle deme Ahmet, bünyen izin vermezse alamıyorsun. Lise 2'ye başladığımda 52 kiloydum ve çok çelimsizdim. Kilo alacağım diye kebapçılara ortak olmuştum. Hergün 2-3 porsiyon Adana, yetmedi bizim buranın meşhur kol böreği ve lahmacun. Üstüne de meşhur halka tatlımız. Nereye gidiyordu o kadar yemek anlamıyordum Gerçi bırak duvarı, tavanda bile ayak izlerimiz oluyordu ama orasını karıştırma sen Kilolu insanları yadırgar, zayıflamaya çalışanlar ile dalga geçerdim. Ama yaş ilerledikçe gerçekten kaçınılmaz olarak kilo alıyorsun. O yüzden 20'li yaşlarda insanın çok dikkat etmesi lazım bu kilo olayına.
Allah sağlık sıhat versin arkadaşlar
Boyum 1.79 cm,kilom 81 (2hafta önce 89 dum) :-):-)
İsmail hocam, o zaman anlatacak çok şeyiniz olsa gerek Nasıl başardınız?
105 kiloyken ciddi anlamda babayiğittim o halimi ben de çok seviyorum ;
105 kiloyken ciddi anlamda babayiğittim o halimi ben de çok seviyorum ;2 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum, ağırlık falan yani, spor salonunda..ama yememe hiç dikkat etmedim, spor salonundan çıkıp kebapçıya giderim gece de dürüm, ahmet be, dürüm istiyorum annem taze fasülye var diyo
Türkay, rahmetli Kemal Sunal'ın Sakar Şakir filminde, sakarlıklarıyla çılgına çevirdiği Gardırop Fuat'a benzemişsin bu resimde
Maşallah nerdeyse iki katımsın türkay