0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim diyetim; ne bulursan ye, kapının önünden denize gir, 1-2 km yüz (1 km ilerdeki öbür plaja git, yiyorsa geri yüz yemiyorsa çık yürü ) ondan sonra ağırlık çalış, kilo verirsen ver vermezsen dert değil diyeti
aynen, baştan iyi baktı baktı şimdi yemeği kısmaya başladı Bakalım önce hangimiz zayıflayacak
geçen abimle gelirken artık çikolata yemeyelim çikolata yieceğimiz zaman gidip markete 1 tane yeşil elma alıp yiyelim hem sağlıklı olur hem de kilo almayız dedik. ve markete girdik dolaştık marketi işimiz bitti çıktık işin ilginci çıktığımızda elimizde çikolata vardı. gel de zayıfla arkadaş.
Boyu bilmiyorumda kilom 62
1.88 boy kiloda 110 ahmet eger bişi de varyaaaaaaaa allah yarattı demem
boy 1.83 kilo72...
coco olmaz bölye 62 nedir ya sana bi helalinden +10
dinime küfreden müslüman olsa derler cin alimisin oglum sen.türkay bankadan kredi çekmiş seni doyurabilmek için
Abi dur hele yaa yeni verdim kiloyu ne pantolon oluyor ne tişört aslında kilo alsam alış veriş derdinden kurtulurumda böyle iyi boş ver o kadar koştum dürümlerden kestim bi işe yarasın bari
naparsın ahmet bekarlık işte... yemek konusunda çok tembelimdir
Ahmet abi ne güzel alıntı yapmışsın öyle Biran önce hepimiz yemege kavuşuruz inşallah he Ahmet abi Atilla abi flan