0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyaz ekmek ve türevlerini, çerez, cips cola fanta,bira,rakı, kızartmalar vb...gibi gıdaları hayatımdan çıkardım...sabahalrı çok sağlam kahvaltı...kahvaltıda protein desteği güzel oluyor uzun süre tok tutuyor..yumurta süt gibi..vucut yakmaya başlayınca önce karbvonhidrat yakar sonra yağları en son proteinleri yakar...şekeri hayatımdan çıakrdım çay kahve falan hep şekersiz içiyorum...öğlen de sebze ve türevleri yedim ekmeksiz tabii öle suyuna ekmek banayım falan yok akşamalrı hiçbirşey yemiyorum çok canım çekerse yine sebze yemeği yada salata olabilir...spor falan hiç yapmadım..gunluk hayatımna devam ettim..çokda hareketli bir hayatım yok aslında sadece yeme içmeye dikkat ederek yaptım...hee yok ben bunları yapamam ben tatlı yemeden duramam ben pilavsız duramam makarnasız duramam dersen öğlenleri tadımlık yiyebilirisn bence...bende sıcak pilavı çok severim mesela dumanı üstünde öğlenleri az yerdim yada kzıartma köfte süper oluyor ama öğlenleri falan yerdim 3-4 tane fazla değil ekmeksiz yine...haftada bir gun kendimi ödüllendiriyordum..tamamen irade meselesi...beyinde bitireceksin bence...
İradem sağlamdır benim bundan 4-5 ay kadar önce dukan yaptım. 13 kilo verdim ama üniversite senesi hep oturmaktan 7 kilo tekrar aldım. Şimdi tekrar başlıycam sporla beraber tabi 20 kiloyu hedefliyorum
olmayacak iş yoktur kardeşim yeterki kafaya koyalım yapacaz diye...dediğim gibi iş beyinde bitiyor...hızlı kilo verince bir yerde duraklama dönemi oluyor ben 77de onu yaşıyorum şuan hiç veremedim burda kaldım ölece..bakalım kırıldımı 70 lere inmem lazım ..boyum 173 70 görmem lazım diye düşnüüyorum...inşllah hedefime ulaşıcam bir aksilik olmazsa
brüt= 93,00net= 91,30
tığ gibi delikanlı olmaya az kaldı...brüt= 87,25net= 86,00
70
68 boy 1.83
Herseyden okuz gibi yiyip kilo alamamak ustune kilo vermes cok kotu 66 olmusum yahu
Abi yuzme devam.ettikce zor.benim kilo almam :-)