0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
finallerden konuyu kaçırmışım 1.80 boy 95 97 civarı kilo göbekliler klubüne + 1
Fabrika yada Damat'ın t-shırt'lerini giymeme engel teşgil edecek
XXXL=Ferdi, ben, Ahmet ilk aklıma bu geliyor
Bu arkadaşlardan birer tane tişört alsak, ozon tabakasındaki deliği bile kapatırız gibime geliyor Maşallah, Allah hepsine sağlık versin.
Yada üçünü yanyana bağlayıp birde CAN yeleği giydirirsek sal niyetine İzmir'de binebiliriz.
Efenim son durum nedir? Mayıs 28, 2009, 11:48:30 tarihinden itibaren, Türkay SARIKAYA, Emre OZAN ve değerli üyemiz A.C.D'nin kilo durumları ne alemdedir? rejim koşturmaca işe yaradı mı acaba ? Gelişmeleri bizimle paylaşırlarsa pek sevinirim
eeee,şeyyyyy, bennnnnnn, yani bilmem ki ne desem Coşkun kardeşim hade canım, sen şöyle bi forum turu at gel
Ayrıca tartılmadım ama gecen yaz aldıgım bir gömlegim vardi, 15 gün önce giydigimde, dügmeleri baya zorlamıstı göbekte ama bugun aynı gömlekle sınava gittim feci kafaya koymuşum
O tarihten beri ekmegi direk kesemesemde azalttım oldukca ve saat 6 dan sonra sadec su içiyorum başka hiçbir şey yok...Ayrıca tartılmadım ama gecen yaz aldıgım bir gömlegim vardi, 15 gün önce giydigimde, dügmeleri baya zorlamıstı göbekte ama bugun aynı gömlekle sınava gittim feci kafaya koymuşum daha çok tur atarsınız sizz bekleyin ve görün
Kaç yıl süren bi forum turu olsun Emre abicim
Kaç yıl süren bi forum turu olsun Emre abicim Bana net deger verin efenim gömlekle olcak iş digil Aslında bu azımle baya kilo vercek gibisin A.C.D abeyim profilden fotolarını cekte hatıra kalsın olmazsa
Daha ben ne yapayım kardeşim ya Ekmeği tamamen kestim, porsiyonu yarıya indirdim, suyu çoğalttım ayrıca İsmail arkadaşımızın dediği çaya başladım. Sonuç : +200gram Yok yok, yürüyüşlere başlamadan olmayacak bu iş
(ekmek arası acaip oluyo hele !!??)
Daha ben ne yapayım kardeşim ya Ekmeği tamamen kestim, porsiyonu yarıya indirdim, suyu çoğalttım ayrıca İsmail Çakmak arkadaşımızın dediği çaya başladım. Bende ters etki yaptı, tabi bünye alışık değil Sonuç : +200gram Yok yok, yürüyüşlere başlamadan olmayacak bu işBu gidişle 3-5 yıl sürsün Coşkunum
ne araştırma yapmışım be?