Gönderen Konu: toyo mağdur etti  (Okunma sayısı 2001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
toyo mağdur etti
« : Mayıs 26, 2009, 18:44:47 »
195-60-15 toyo proxes cf1 aldım. ve 4 adet kormetal tempes 6.5 inç. arabam 2007 önceki kasa sedan d4d. 60km hızı geçince araba başlıyor titremeye ve uğultu sesi.balans olmıyor exper geldi lastiklerin bozuk olduğunu zorla kabul etti 10 gündür  yeni lastik için bekliyorum ,unuttuk diyorlar yollamadılar. balansçılar sorun lastik diyorlar, jantların ET35 , inşallah jantlarda değildir sorun jant bileziklerini de taktım. sanırım balassızlık teker bilyesini bozdu çünkü bilye uğultusu gibi sesler geliyor. exper aynı zamanda ithalatçıymış, hankook k105 yollayayım dedi yolla dedim ama H sınıfı olacak dedim tamam dedi, netten araştırıdm H sınıfı yok, adamı aradım baktı yokmuş dedi, bende bu lastiği ithal eden sensin sınıfını bilmiyorsun dedim , papaz olduk. 10 gündür 40-50 km hızlarla hergün aldığım yere gidiyorum o da bugün yarın sallıyor, istersen starmax(petlas) hemen tak diyor ama almadım, faturam var mahkemelik olcaz galiba.Ama aşırı bir vuruntu var lastikten farklı gibi sanki.

Toyota Club Türkiye

toyo mağdur etti
« : Mayıs 26, 2009, 18:44:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: toyo mağdur etti
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2009, 07:49:36 »
  Selam.
 Çok geçmiş olsun. Umarım sorununuz en kısa zamanda ve kolayca çözülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2009, 08:24:42 »
Umarım tatlılıkla çözülür. Böyle bir problem hiç duymamıştım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2009, 09:02:45 »
geçmiş olsun herşey gönlünce sonuçlansın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2009, 09:51:55 »
dostum insanın moralini çok bozuyor böyle şeyler sanki herşey bitmiş bir derdin bu kalmış gibi aklın fikrin orada oluyor yatıp kalkıp o sorunu düşünüyorsun. Çok sinir bozucu bir durum büyük geçmiş olsun inşallah sorunun en yakın zamanda çözülür. Bizide haberdar et olurmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İşte
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2009, 10:54:26 »
Can bey geçmiş olsun,

İşine gerekli saygıyı göstermeyen bazı sözüm ona firmalar! müşterilerini hem mağdur ederler, hem de ceplerinden beş kuruş çıkmasın diye olanca numarayı denerler. Bence kesinlikle olayı yargı yolu ile halledin. Belki bira uzun ve zahmetli bir süreçtir ama bu türfirma ve kişilere haddini bildirmek gerekli. Bir de bu mağduriyetten ötürü aracınızda oluşması muhtemel arızaları ki siz yaşadığınızı belirtmişsiniz, yetkili serviste tespit ettirip raporlatın ki mahkemede delil olabilsin. Umarım hayırlısı ile bu sorununuz giderilir.
2008 Corolla D-4D Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2009, 13:21:02 »
yeni lastikler 3 adet geldi, exper daha sonra 1 tanesinin iyi olduğuna karar vermiş.taktım balans ustam yenilerinde daha az balans oranları çıktı dedi . kormetal jantlardada biraz var dedi.bu lastikleri denedik şu anda titreme yapmıyor ama bilye sesine benzer bir uğultu var