Gönderen Konu: sıralı sistem lpg  (Okunma sayısı 1364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
sıralı sistem lpg
« : Mayıs 26, 2009, 16:47:50 »
arkadaşlar selamlar.20005 model corolla verso kullanıcısıyım.kimsenin reklamını yapmak istemediğm için markasını söylemek istemediğim italyan marka lpg aracımda takılı.iki gün önce 15000 km bakımına götürdüm.bilgisayara soktular baktılar ettiler.her neyse serviste gayet iyiydi,servis ücretide makul rakamlardaydı.sıralı sistemi yeni kullanıyorum,pek bilgim yok.araç seyir halinde iken benzinden lpg ye geçtiğini fark edemiyorsunuz motor gücünde azalma olmuyor.bu özellik diğer lpğ li araçlarda da aynımı acaba yoksa toyotaya özgü bir özellik mi?lpg nin motora verdiği zarar hakında pek fazla bigim yok ama ilk çalışmada benzinle çalışıyor.bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıca arkadaşlar lpg tankı simit 30 lt lik .stepne yerine takmışlar.stepneyi bağajda taşımak zorunda kalıyorum.arazi taşıtlarını bazılarında arka bagaj kapısına takılı öyle bir çözümmü bulsak veya bulan arkadaşlar varsa yazsınlar görüşelim. saygılar...

Toyota Club Türkiye

sıralı sistem lpg
« : Mayıs 26, 2009, 16:47:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: sıralı sistem lpg
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2009, 21:09:29 »
bende de avensiste takılı benim de geçişlerde fark etmiyor...kaliteli sistem takılı ise ve işçilik de iyiyse hissettirmez...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2009, 00:40:04 »
Bildiğim kadarıyla kaliteli sistemle kaliteli montaj yapılırsa hiçbir arabada geçiş hissedilmez. Yapılan tasarruf miktarı ise (LPG kullanımından doğan tasarruf) markadan markaya değilşiyor. Japonlar'da sonuç genellikle mükemmel oluyor..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2009, 09:28:31 »
malesef son hızda düşer ama %40-45 tasarruf var performans için benzinde kullanmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2009, 02:15:40 »
valla stepne olayıını mecbur kabullenmek lazım. başka alternatif yok bagajda duracak mecburen...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2009, 07:09:38 »
vw pololarda olduğu gibi bir stepne ile çözüm bulabilirsiniz arkadaşlar. bisiklet lastiği gibi ince lastik. bir lastikçiye kadar sizi götürür. bagajda da yer kaplamaz. hurdacılara bakmak lazım. özellikle avrupaya giden tırcılar getiriyor bunları.
bir de brandacıda bir güzel kılıf yaptırırsızınız, stepne olduğu anlaşılmaz.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)