Gönderen Konu: LPG sistemini söktürmek  (Okunma sayısı 2409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
LPG sistemini söktürmek
« : Mayıs 24, 2009, 15:03:39 »
merhaba arkadaşlar.. aracım enjeksiyonlu ama üzerinde düz sistem lovato marka lpg sistemi var. bunu taktırmaya kalksan 700 ira gibi bir maliyeti var. peki ben bunu söktürüp satmaya kalksam alan olur mu, nasıl satarım, kaça gider? bilgisi olan var mı?

bir de söktürünce ruhsatı değiştirmek gerekiyor sanırsam, ne gibi işlemler gerekiyor?

Toyota Club Türkiye

LPG sistemini söktürmek
« : Mayıs 24, 2009, 15:03:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG sistemini söktürmek
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2009, 22:41:25 »
götürün lovatoya, söküp  belli bir bedel verebilirler..enjeksiyonluya düz taktırma mantığı yanlış...ucuz diye taktırılmıştır ama nerdeyse benzin gibi gideri olur...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2009, 22:52:18 »

şöyle birşey geldi aklıma ayrıca: eğer ruhsatta sistem sıralı yada düz diye yazmıyorsa, benim ruhsatta yazmıyor, sadece lpg yazıyor, düzü söktürüp onu belli bir bedele saydırıp yerine sıralı taktırın...belki o zaman ruhsatı değiştirmeniz gerekmiyebilir...sızdırmazlık, vize falan olabilir...bunlar olursa ruhsat da değişebilir...sızdırmazlık ve vize olmazsa ruhsatta değişmez diye düşünüyorum...neyse olmaz galiba...turkish mantık :D
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2009, 00:08:48 »
lavotoyu söktür sıralı sistemi taktır ruhsatla ilgili sorunun olmaz çıkan parçaları internetten satabilirsin bir arkadaşım bu şekilde yapmıştı kolay gelsin