Anket

Sizce efsana kasa corollaya borbet jant yakısırmı?

Güzel durur
25 (58.1%)
Kötü durur
18 (41.9%)

Toplam Oy Verenler: 40

Gönderen Konu: Efsane Kasa Corollaya BORBET  (Okunma sayısı 10652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Efsane Kasa Corollaya BORBET
« Yanıtla #40 : Mayıs 24, 2009, 21:00:22 »
asıl mal da benim ki adama laf anlatmaya çalışıyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 24, 2009, 21:00:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 24, 2009, 21:03:02 »
asıl mal da benim ki adama laf anlatmaya çalışıyorum :)

estagfurullah kardeşim :D :rofl: anladım ben seni ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #42 : Mayıs 24, 2009, 21:04:48 »
türkay sen yazdın teknik verilerini 0/100 daha hızlı benim o yüzden dedim
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Mayıs 24, 2009, 21:07:07 »
türkay sen yazdın teknik verilerini 0/100 daha hızlı benim o yüzden dedim
batıkente geleyim mi :) benim 10.4 senin 10.2 sn 0-100, yani kalkışta şöförlüğü iyi olan daha hızlı ulaşcak 100e, bildiğin boş yol var mı? çok ciddiyim geleyim deneyelim, üstelik 16" jant var arabamda ve hatrı sayılır bir şekilde ağır jantlar, benim 0-100üm 12snye yaklaşmıştır sanırım bu jantlarla yine de geleyim rahatlayalım istersen? veya sidik yarıştırmaya devam edelim 3 yaşında çocuk gibi ama benim ki de son hızda koyar yaaa diyeyim ha? motor aynı kardeşim, iki araba da aynı, tek fark tasarımları..ikisi yarıştığında da direksiyonu iyi olan geçer araba farkı yok !
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #44 : Mayıs 24, 2009, 21:09:17 »
batıkente geleyim mi :) benim 10.4 senin 10.2 sn 0-100, yani kalkışta şöförlüğü iyi olan daha hızlı ulaşcak 100e, bildiğin boş yol var mı? çok ciddiyim geleyim deneyelim, üstelik 16" jant var arabamda ve hatrı sayılır bir şekilde ağır jantlar, benim 0-100üm 12snye yaklaşmıştır sanırım bu jantlarla yine de geleyim rahatlayalım istersen

:D İyi olur :D bildiğim boomboş bi yol var ama benim finaller bitsin öyle  :D ( lütfen biraz anlayış öğrenciyiz burda ) :D

Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mayıs 24, 2009, 21:10:07 »
valla barış yarın son finalim var, yarın saat 6.30da annem gelcek, yarın 6.30a kadar özgürüm ondan sonra beni ankarada yok bil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mayıs 24, 2009, 21:10:29 »
batıkente geleyim mi :) benim 10.4 senin 10.2 sn 0-100, yani kalkışta şöförlüğü iyi olan daha hızlı ulaşcak 100e, bildiğin boş yol var mı? çok ciddiyim geleyim deneyelim, üstelik 16" jant var arabamda ve hatrı sayılır bir şekilde ağır jantlar, benim 0-100üm 12snye yaklaşmıştır sanırım bu jantlarla yine de geleyim rahatlayalım istersen? veya sidik yarıştırmaya devam edelim 3 yaşında çocuk gibi ama benim ki de son hızda koyar yaaa diyeyim ha? motor aynı kardeşim, iki araba da aynı, tek fark tasarımları..ikisi yarıştığında da direksiyonu iyi olan geçer araba farkı yok !

bak Türkayım diyorum !!!   bu konuya yorum yazma artık !!!

bu arada barış cihan alptekin benim yazdıklarımı görmüyor musun? iki gündür hakarete varan konuşmalarınla insanların arabalarını nasıl kötülüyorsun???  lütfen diyorum bak !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #47 : Mayıs 24, 2009, 21:14:40 »
bak Türkayım diyorum !!!   bu konuya yorum yazma artık !!!

bu arada barış cihan alptekin benim yazdıklarımı görmüyor musun? iki gündür hakarete varan konuşmalarınla insanların arabalarını nasıl kötülüyorsun???  lütfen diyorum bak !!!

ahmet tamam uzatmaya luzum yok -3 düm 6 kişi eksi vermiş -9 oldum :D

türkay benim finaller pazartesi başlıyo bu cuma değil sonraki cuma bitiyo geçen seneden kalan dersleri verecem daha :D
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #48 : Mayıs 24, 2009, 21:16:23 »
valla barış yarın son finalim var, yarın saat 6.30da annem gelcek, yarın 6.30a kadar özgürüm ondan sonra beni ankarada yok bil :)

fanatik toyotaci olmak için ne yapmak gerekiyo  alkışla falanmı ?
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 24, 2009, 21:18:05 »
tamam ben zaten uzatmama taraftarıyım malum olaylardan dolayı ve verilmiş sözlerim var....

ancak onca söyledigin kötü söz havada mı kalacak ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mayıs 24, 2009, 21:18:13 »
yok ya alkışla değil, attığın mesaj sayısıyla olunuyor, o statü, alkış da itibar oluyor..eksileri üslubun yüzünden aldın sanırım, ben vermedim hiç ama fazlasıyla hakkettin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 24, 2009, 21:46:09 »
beyler bence ısı tatlıya baglıyalım madem mıllet (aferdersınız) mal neden tuttu hıc mı bu memlekette akıllı adam yok servıste mal ozaman burdakı ae101ler daha kalıtelı eskı japonlar daha saglam dıor.BARIS bey ;
arabanız guzel ben bırsey demıyorum.ıcınızde aracınıza karsı asırı sevgı olabılır ama bu bızım arabalarımızı kotulemenız anlamına gelmez.benım 93 model hakıkı japon corollam var.93 lerı sıtemızdekı bır cok kısı bılır  6 yas var arasında sızınkı ıle benımkının.tamam benım aracım karburatorlu cok yakıyor sızınkı kadar serı degıl Fakat amcamda sızın kasadan vardı arabadanda hıc anlamayan bırı corolla al dedım ben dırek.oda 99 aldı ılk 1 ay ıcınde sattı 4 ay boyunca temız 93 aradık bulduk suan 93 e bınıyor.Bız efsane derken kafamızdan uydurmuyoruz bı bıldıgımız dayandıgımız sey varkı konusuyoruz hangı arabanın baskı balatası 260.000 km yapmıs hangı araba 7 sene bakımsız bınılmesıne rahmen yolda bırakmamıs.Benım aracımın basına bunlar geldıgı ıcın soluyorum ve artık bu konu kapansın ve forumumuzu daha fazla mesgul etmeyelım
saygılar...
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 24, 2009, 22:14:57 »
Arkadaşlar, olayı benim babam senin babanı döver muhabbetine getirmeyin lütfen :)
Konu bu duruma geldiğinden kilitlenmiştir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler