Toplam Oy Verenler: 40
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
asıl mal da benim ki adama laf anlatmaya çalışıyorum
türkay sen yazdın teknik verilerini 0/100 daha hızlı benim o yüzden dedim
batıkente geleyim mi benim 10.4 senin 10.2 sn 0-100, yani kalkışta şöförlüğü iyi olan daha hızlı ulaşcak 100e, bildiğin boş yol var mı? çok ciddiyim geleyim deneyelim, üstelik 16" jant var arabamda ve hatrı sayılır bir şekilde ağır jantlar, benim 0-100üm 12snye yaklaşmıştır sanırım bu jantlarla yine de geleyim rahatlayalım istersen
batıkente geleyim mi benim 10.4 senin 10.2 sn 0-100, yani kalkışta şöförlüğü iyi olan daha hızlı ulaşcak 100e, bildiğin boş yol var mı? çok ciddiyim geleyim deneyelim, üstelik 16" jant var arabamda ve hatrı sayılır bir şekilde ağır jantlar, benim 0-100üm 12snye yaklaşmıştır sanırım bu jantlarla yine de geleyim rahatlayalım istersen? veya sidik yarıştırmaya devam edelim 3 yaşında çocuk gibi ama benim ki de son hızda koyar yaaa diyeyim ha? motor aynı kardeşim, iki araba da aynı, tek fark tasarımları..ikisi yarıştığında da direksiyonu iyi olan geçer araba farkı yok !
bak Türkayım diyorum bu konuya yorum yazma artık bu arada barış cihan alptekin benim yazdıklarımı görmüyor musun? iki gündür hakarete varan konuşmalarınla insanların arabalarını nasıl kötülüyorsun??? lütfen diyorum bak
valla barış yarın son finalim var, yarın saat 6.30da annem gelcek, yarın 6.30a kadar özgürüm ondan sonra beni ankarada yok bil
Arkadaşlar, olayı benim babam senin babanı döver muhabbetine getirmeyin lütfen