Toplam Oy Verenler: 40
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efsane kasa efsane kasa diyosunuz neresi efsane be...Benim arabam 99 daha konforlu daha güçlü....ama nedense bizim arabamız tutulmayan kasa...o eski ve dandik arabalar efsane kasamı oluyo...?
arkadaşım size araba Mehmet Ali Erbil'den filan mı çıktı? neden gidip aldın madem bu kadar isyan var içinde?
coşkun hatan var 4hp eksik bizim 'efsane'lerden 110hp diyor teknik veriler
yücellerdeki adam bana 116 HP dedi
valla kardeşim bunu diyen biz değiliz bütün herkes aynı şeyi sölüyor.tabi ki senin araban daha konforlu allah kaza bela vermesin.şöle bi gerçek varki sizin araba hakketen tutmayan geçiş kasası bunuda böle bil
arkadasım bindiğin arabanın hp sini bilmiyosun ustadan ögrenmeye kalkıyosun, sonrada burada insanların araçlarına hakaret ediyorsun.... lütfen bu konu uzamasın dilim yandı bi kere uzatmaktan, polemik ve kırıcı tartışmalardan uzak duralım forumda...bu sitedeki üyelerin gözle görülür bir kısmında EFSANE üstüne basa basa basa söylüyorum EFSANE kasa corolla, söyledigin sözleri için bişiler söylersin sanırım,saygılar ve şimdiden teşekkürler...
Barış cihan kardeşim aracın çok hoş. Eski kasaya nazaran İç dizaynı oldukça iyi. Kazasız Belasız.
ben benim arabamı seviyorum ae111 i ama model daha yüksek olan daha konforlu daha hızlı olan bi arabayı neden tutmuyolarda daha eski konforsuz ve benim arabamdan yavaş bi arabayı tutuyolar anlamadım...bu millet mal olduğu için (çoğu herkes üstüne alınmasın ) 98 model arabaya 15 milyar verebiliyolar ama 99 model arabaya 14 milyarı fazla görüyolar...
benim arabam 110 hp olabilir ama o " efsane kasa " diye tabir edilen iğrenç kasalardan daha hızlı bi araç teknik veriler bunu kanıtlıyor..