0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen gün Ankara'dan Kayseri'ye gelirken yaptığım salaklığı paylaşmak istedim...Yola çıktım ofisten, pis bir hava vardı yarı yağışlı çamurlu, silecek suyumu doldurayım iyice diye Elmadağ'da benzinciye girdim. Su pompasının önünde kaputu içerden açıp indim, su çalışmıyormuş, küfrederek geri bindim. Kaputu kapatmayı unutmuşum tabi. Araç 2006 Civic 1.6 Vtec otomatik şirket arabam bu arada.... Sonra Kırşehir Kayseri arasında özellikle ciddi yüksek süratlere bile çıktım, yasak olduğundan yazamıyorum buraya hızımı İlçelerden birinde kırmızı ışıkta kamyoncu yandan işaret etti, çektim kenara lastiklerimi kontrol ettim...Kaputu görmeden yine bindim:)))))))))))))))) Bir 50-60 km daha yaptım. Tuvalet molası verdiğimde kaputu gördüm o kadar yolu ve hızı yarı açık kaputla yapmışım!! Kaput o kadar zorlanmışki kapatamadım, komple açıp tepeden bırakmam gerekti kapanması için:)))))))))))) Kaput açık uyarısı olan araç var mı bilmiyorum ama benim gibi salaklık yapanlar için gerekli olduğuna kanaat getirdim. Bu arada Honda'ya da helal olsun, emniyet kilitleri sağlammış...
yeni fordlarda var kaput açık uyarısı bir de biliyorsunuz benim kaput uzun süredir havadaydı (4 yıl ) ben o kaputla ne hızlara çıktım, ne havalarda kullandım, benim kaputum fırlamadı ya ae101deki kadar sıkı tutan emniyet kilidi tanımam ben
Aslında alarmların switch (anahtarlarından) kaputada koyunca alarm kapıları (eğer kaput kapalı değilse) kilitlemesi gerektiği halde kilitlemediği için anlaşılabilir bir yerin açık olduğu.
Geçen gün Ankara'dan Kayseri'ye gelirken yaptığım salaklığı paylaşmak istedim...
Ama senin kilitle birlikte yukarıda Onun mandaldaki (yarı kilit desem daha iyi olur heralde) tutan kısımla gitmiş.Yani seninki hala kilitliydi türkay.
ıh kilide yetişmiyordu, takozlar havada tutuyordu kaputu
ya ön panel komple yukarı kalktı ama yanlarda ya bu destekler ön panelin, onlar daha yukarda kilit daha aşağıda kaldı