0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amcam izmirliymiş herkesin ilgi alanı farklı tabi
BeN Sen!n 7.caddede s!sLeR AçIk G!dErKen CeZa YeMe OLasıLıĞıNı SeWd!m...
öldüm iletine Coşkun ya
Ne zamandır aklımın bi köşesindeydi yazayım dedim artık begendigine sevindim Ahmet abey
Valla abi ayrı bir zevk ya ne biliyim gerci sadece 7.caddeye giderken ayık oluyorum dönüşte beni bulabilene aşk olsun Brothers bardan yampiri yampiri çıkanlar konvoyuna katılıyorum
Gerci okul nedeniyle biraz bıktım bahçeli ve çevresinden şu öss yi bi atlatıyım en kısa zamanda oralardayım yine
sen sınavı güzelce atlatta hayırlısıyla beraber gideriz
Gideriz abi aman sabahlar olmasın tytclbtr cadde 7 de Nese ben yatsam iyi olacak bu gun sınırımı baya aştım iyi geceler Ahmet abeyy
sağol sanada iyi geceler, Bende trene biniore Coşkun tcddye mail atayım yavaş trenede wireless koyun arkadasım bizde insanız
Trenlerin baya bi gelişmesi lazım abi yaa.Rahat geniş ama pek yavaş wireless olsa gerçia yavaşlık benim için kalkar ortadan
coşkun o alt kattaki 3lü gruba da gitmiştim, dün de üst katta iki erkek çıktı, gitarla, benim dışımda herkes eğlenebildi beni hiç sarmıyor o mekanlar ya, sıkış tepiş, sigara dumanı gözümü yaşartıyor, içerdeki bekarların %90ı eğlenmeye değil de sevgili bulmaya gelmiş, yicekmiş gibi bakıyorlar vs..bana gelmiyor abi o mekanlar, ben açık hava partileri, tekne turları falan..açık hava adamıyım ben