Merhabalar arkadaşlar.
Kardeşime ucuz yollu 1994 model doğan SLX araç aldık. Kendi toyotamı iyice öğrenmiştim ama bunu bilmiyorum. Göstergelerine beyaz led koyacağım ama göstergelerin nasıl söküldüğünü anlatabilecek bir arkadaş var mı ? Yani hangi vida nerede körü körüne iş yapmayalım. Birde km saati yolda giderken 40km/s yukarısını göstermiyor ve titriyor sürekli. Telefonda görüştüğüm bir tamirci dişlileri yerinden çıkmıştır kolay tamir olur falan dedi. Basit bir şeymidir tamiri ? El becerim iyidir kendim yapabilirmiyim ?
sinyal ışıklarının olduğu bölümü bir düz tornavida yardımı ile kenardan kanırtarak

çıkartın altında yıldız vidalar var onları sökün paneli kendinize çekin kilometre halatını çıkartın klips vardır telde geri çekeceksiniz kolayca kılometre halatı çıkar.sonra 3 adet soket var onları çıkart bunlar kolay olanlardı zor olan ise direksiyonu sökmeden paneli dışarı almak bunuda direksiyonu kasarak başarabilirsin zar zor dışarı çıkar.sonra büyük boy beyaz led al bunların ucuna gerekli değerde direnç bağla mümkünse müsait olan yerlerden artı delikler delerek fazladan led bağla çünki mevcut ampul delikleri yeterli kalmıyor.ledleri mutlaka lehimleyerek monte et.
ben daha önce bahsettiğiniz aracın aynısı olan kendi aracıma bağlamıştım.
anlayamadığınız yer olursa sorun lütfen