Gönderen Konu: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  (Okunma sayısı 7201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2010, 16:59:13 »
Tarihler yazdı yine yazacak,Türk unutmadı unutmayacak, Ceddini, Şehidini hep anacak, bu bayrak göklerde her zaman dalgalanacak..
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2010, 16:59:13 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Haziran 07, 2010, 01:35:15 »
   18-20 Mayıs günleri Türk Telekom Genel Müdürlüğünün davetlisi olarak Ankara'daydım, 2 öğrencimle beraber. Aslında 3 öğrenci gidecekti ama biri bir gün öncesinde rahatsızlandı, gelemedi. Saolsun koca Ankara'da bir o kadar işi olmasına Özcan'ım ziyaretime geldi. Kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum. Pek görüşemedik çocuklar 20.30 matinesine bilet almıştılar, Özcan'da geç gelince işleri nedeniyle, muhabbet kısa sürdü. Garibim zaten işlerinden bahsedebildi :D

Türk Telekom okulları arası resim , şiir ve kompozisyon yarışması vardı. Uçakla gittik alanda Cengiz BÜYÜKAYVAZ karşıladı bizi. Crown Plazaya getirdiler. Odalara yerleşip bi yemek yedik ve gün boyu serbesttik. Ertesi gün (19 mayıs) Telekom Genel Müdürlüğüne gittik. Orda eğlenceler, yeme, içme, aktiviteler vs yapıldı. Sonra bi teleferik gezisi yaptık ve akşam 18 de Ulaştırma Bakanımız Binali YILDIRIMIN katılımıyla ödül töreni gerçekleşti.  Çok ısrar etti birlikte bi foto çektirelim diye bende kıramadım.  :islik:
   Güzel Sanatlar Lisesi olarak 1. lik iddasıyla gittik resim alanından ama 2. lik aldık. Birinci olan eserde bana göre (bir resim öğretmeni gözüyle) ilköğretim 8. sınıf düzeyinde bir resimdi. 1. lik hakkı değildi. Ama nedense doğuya kaydırma eğilimi vardı tüm ödüllerde. Batman, Ağrı , Van Diyarbakır Urfa vs illere gitti resim 2. liği hariç tüm dereceler. Şiir de mansiyon almamız beni bi daha sevindirdi açıkcası. 32 lise arasında Sosyal bilimler, Fen, Anadolu öğretmen liseleri bulunurken bizde bir mansiyon aldık ki o öğrencimiz gelememişti gerçi ama çok şaşırdım bu dereceye. Yerine hediyesini ben aldım. Ertesi gün ne kadar müze vs varsa gezdirdiler. Akşamda 18 de uçağımıza binip eve döndük. Çocuklar için çok iyi oldu. İlk kez uçağa bindiler. İlk kez 5 yıldızlı bir otelde kaldılar ve açık büfenin tadını çıkardılar. Ve ikinci olan öğrencimize Asus marka yaklaşık 1400 tl lik bir dizüstü bilgisayar, 6 aylık ttnet aboneliği ve 1 yıllık vitamin aboneliği verdiler. Mansiyon hediyesi de philips marka yaklaşık 200 tl lik bir mp3-mp4 çalardı. Aynı gün Rize'de ilde yapılan benzer yarışmalarda resimde il birinciliği ve şiirde il ikinciliği ödülleri almış çocuklarımız. Onları huzurlarınızda da tebrik ediyorum.  :alkis: 67 Öğrencisi olan bir okulda bence büyük başarı. Ve sadece lise 1 ve lise 2 öğrencilerimiz var.    

Fotolar sitemizde: http://rizeguzelsanatlar.meb.k12.tr

Etkinliklerimiz linkine tıklarsanız yada aşağıdaki linklere tıklarsanız direk albümlere ulaşabilirsiniz.

Ödül töreni : http://okulweb.meb.gov.tr/53/01/969724/alb%209/dizin.htm?detectflash=false&
   Ankara baştan - sona : http://okulweb.meb.gov.tr/53/01/969724/alb8/dizin.htm?detectflash=false&  

Bu arada Alper'imede çok teşekkür ediyorum. Bizim akıllı öğrenci makinedeki bir pozunu silmek isterken tüm fotoları sildi. Anıtkabir'den sonra hiç bir çekim yapmadım o yüzden. Kurtarılabilir diye. Alper hemen bi program gönderdi ve onları geri alabildim çok şükür. İşde bu gördüğünüz tüm fotolar Alper'in sayesinde yayındalar. Onada bir  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 07, 2010, 02:01:22 »
Ooo söyleseydin size Misafir ağırlama organizasyonu düzenlerdik hocam :) (ama vaktin yokmuş zaten)
Bir dahakine kesinlikle haber bekliyorum... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 07, 2010, 11:35:37 »
haberim olsaydı koşa koşa gelirdim valla ya :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 07, 2010, 13:32:30 »
aslında bir yerde lafı geçmişti ama ben o tarihte ilçede kalmıştım ankarada olsam temas kurmaya çalışırdım... öğrencilerinizi de tebrik ederiz ismail bey.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Haziran 08, 2010, 00:02:37 »
Teşekkür ediyorum. Saolun arkadaşlar.

>:( Ya bende mi bi özür var yoksa beni sinir etmek için elinizden geleni yapmaya mı çalışıyor sunuz,  :kötü: yoksa özürlü olan bi yönetim mi var? Fotoğrafları tek tek ekleyemeyeceğim için albüm bulunduğu için linklerde fotoğraflar, videolar başlığına açtım konuyu. La açıyoruz konu yok. Nerde taşınmış. Adam 2 gündür tanışma sayfasında araç problemi tartışıyo,  mekanik sohbete taşınmıyor biz bi  konu açıyoruz sonra araki bulasın? Bi sorununuz varsa dobra dobra konuşalım arkadaşlar. Milletede az saygı gösterin. Ben sohbet etmiyorum. Eklediğim fotoğraflar hakkında bilgi verdim. Ne alakası var sohbetle yaa.. İstifa istedim silinmedim. Nedir amacınız anlamadımki  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Haziran 08, 2010, 03:48:44 »
İsmail abiciğim Erdem kardeşimde Türkay agamda demiş haberimiz olsa toplanır gelir görürdük sizleri ama benim aklımdasınız zaten memlekette geldiğimde tatilde Ceyhun Bostancı abimle ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum Gümüşhane-Trabzon arası bi yerlerde bi organizasyon yapmayı düşünüyorum sizinle Allah nasip ederse :)

bu arada 2.liğiniz için öğrenci kardeşlerimi ve sizi tebrik ediyorum :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 08, 2010, 08:19:45 »
İsmail uşağum, konuyu Fotoğraflar/Videolar bölümünde açmışsın. Biliyorsun o bölümü araç fotoğraflarımızı sergilemek için kullanıyoruz. Ben de konuyu görünce taşıyayım dedim. İçeriğine baktım, tamam link vermişsin ama fotoğraf yok ki. Yani başka hangi bölüme taşımamı bekliyordun. Konu taşırken de genelde hiç iz bırakmam, çünkü gereksiz yere konu kalabalığı yaratıyor listede.

Teşekkür ediyorum. Saolun arkadaşlar.

>:( Ya bende mi bi özür var yoksa beni sinir etmek için elinizden geleni yapmaya mı çalışıyor sunuz,  :kötü: yoksa özürlü olan bi yönetim mi var? Fotoğrafları tek tek ekleyemeyeceğim için albüm bulunduğu için linklerde fotoğraflar, videolar başlığına açtım konuyu. La açıyoruz konu yok. Nerde taşınmış. Adam 2 gündür tanışma sayfasında araç problemi tartışıyo,  mekanik sohbete taşınmıyor biz bi  konu açıyoruz sonra araki bulasın? Bi sorununuz varsa dobra dobra konuşalım arkadaşlar. Milletede az saygı gösterin. Ben sohbet etmiyorum. Eklediğim fotoğraflar hakkında bilgi verdim. Ne alakası var sohbetle yaa.. İstifa istedim silinmedim. Nedir amacınız anlamadımki 
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 08, 2010, 13:45:13 »
abooo laz damaruuu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 08, 2010, 14:27:21 »
bunun üzerine kesin çözüm "zanaks" gibi gözüküyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 08, 2010, 14:28:09 »
bunun üzerine kesin çözüm "zanaks" gibi gözüküyor :)

Hemide kutusuynan :ıslık:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 08, 2010, 14:30:29 »
Hemide kutusuynan :ıslık:

+1

ismail hocam bu arada sizi ve öğrencilerinizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 08, 2010, 14:33:48 »
rahat durun bak terlik geliyo..... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 08, 2010, 18:50:20 »
Terlikle kurtulsak iyi İsmail abi 9mm lik göndermesinde :zombi:

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Haziran 09, 2010, 01:07:43 »
Göndermem korkma. Terliktende korksaydık, giymezdik be ablam. İnsanı 9mm öldürebilir ama bi laf kahrından yıllarca,defalarca ölmesine neden olur. Önemli olan işte o lafı sokabilmek.

Alıntı
Biliyorsun o bölümü araç fotoğraflarımızı sergilemek için kullanıyoruz.

Ya Hakk'ım uğraşmayın benim konularımla ciğerim, böbreğim, dalağım... Ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor muyum? Çocuk yada forumun acemisi mi var karşınızda? Fotoğraflar/videolar başlığın adı. Araçlarınızın fotoğrafları değil dimi. Ve toplasan 5-10 kişinin araç fotoğrafları var orda. Ve sadece araçların fotoğrafları için kullanıldığını da aha senden duydum. Verdiğim linklerde fotoğraflar açılıyor, albüm var. Photoshop ta yapmış koymuşum kendi sitemize. Sitemin reklamını yapıyorum gibi bir düşünce de varsa meb in server larındaki bi site reklamı para kazandırma durumu yok ki reklamını yapayım.  Hadi kalın sağlıcakla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 19, 2012, 12:32:16 »

19 Mayıs Atatürk ü anma ve gençlik bayramımız kutlu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mayıs 19, 2012, 12:32:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 19, 2012, 12:37:18 »

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 19, 2012, 12:46:43 »
Bayramımız Kutlu Olsun

Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.