Gönderen Konu: Ankarada Buluşma....  (Okunma sayısı 29442 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankarada Buluşma....
« Yanıtla #240 : Mart 04, 2010, 00:55:24 »
Beni ankara toplantılarından bilen biliyor valla buluşma yerine 1 saat önceden gelip karşılamyı yaptığım için bi mesaj atmanıza bakar bana :D
sabaha karşı saat 5 de buluşma olsun saat 4 de ordayımdır :D

Ne toplantımı varmış :D Benim niye haberim yok ;) :D :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Mart 04, 2010, 00:55:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Mart 04, 2010, 01:02:51 »
neyy neyy neyyy
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #242 : Mart 04, 2010, 01:04:28 »
eee başka kim gelebilir , en azından 5 kişi çıkarsa yeni konu açalım. 10 kişiden kalabalık bir buluşma yapalım ,

Müsadenizle benim davet edeceğim bazı toyotacı misafirlerimizde olacak.

Buluşma yeri olarak , Merkezi biryerde otopark ayarlama durumumda olabilir.

Eğer sizde kabul ederseniz Toyota Club Turkey çatısı altında yapılacak olan organizasyonu duyuralım. Böylece hem Sitenin ismi ankarada duyulmuş olur  hemde davet ettiğimiz diğer toyotacı arkadaşlarında aramıza katılmasına vesile oluruz. Biz ankarada daha önce benzerlerini yapmıştık.

Eğer bahsettiğim gibi büyük çapta bir organizasyona yönetimininde izni olursa , sizlerden tek isteyeceğim 30 adet araç stickerı. Tarih kesin değil , sizinde isteğinizle , başka bir hafta sonuda yapabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #243 : Mart 04, 2010, 10:37:01 »
ayy ben de böyle planlar yapardım, ooh toplancaz süperiz biz falan filan :) yok abi genç toyotacı, millet gelmiyor :) herkesin işi gücü var :) haa ban gelirim, oğuzhan gelir, bekir gelir, berkay gelir, coşkun büyük ihtimal gelir, o ayrı :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #244 : Mart 04, 2010, 10:45:02 »
ayy ben de böyle planlar yapardım, ooh toplancaz süperiz biz falan filan :) yok abi genç toyotacı, millet gelmiyor :) herkesin işi gücü var :) haa ban gelirim, oğuzhan gelir, bekir gelir, berkay gelir, coşkun büyük ihtimal gelir, o ayrı :)

Fix toplantı kadro :D  Zaten artık bu olay toplantı muhabbetinden çıktı bro :D Alo deyip çiftliğe gidiyoruz ne varki bunda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Mart 04, 2010, 10:46:01 »
komiksinn:: , 5-6 araba toplasak yetmezmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #246 : Mart 04, 2010, 11:03:01 »
güzel bir reklam hazırlarsın
afişe;
buluşmaya gelenlere dış yıkama ücretsiz,
hediye olarak TRD sticker verilecektir
ayrıca çekilişte çıkan kişiye açık hava filtresi hediye edilecektir.
gibi şeyler yazarsın. (kii bunları yapadabilirim)

Buluşmayıda bir otoparkda yaparsın , dışardanda gelen olur , ama mesele dışarıya açılmak

zaten arabasıyla ilgilenen her toyotacı siteye üye sayılır. (ben kime sorduysam hepsi üye)

Organizasyon sorun değil , ama site içinde kalındığında insanlar işi olduğundan değil , küçümsediğinden gelmiyor. bize bir adres gerek Toyota Club Turkey gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #247 : Mart 06, 2010, 01:56:22 »
bi fikir veriyim madem böyle şaşalı bir tanıtım olcak , çok üye katılımı bekliyoruz , bide bahsi gecen dergilerin organizasyon bölümünde yer alıncaksa bence haziran gibi olsun,şimdiden büyük buluşma diye yavaş yavaş duyuralım 3 ay sonra buluşalım eksizsiz ve mümkünse 40-50 araçlık bi buluşma olsun etkinlik olarak otopark uygundur toplantı için gerekirse aramızda 5-10 tl koyup hediye alalım çekilişlerle hediye verelim , sticker bastıralım falan filan kısacası 2-3 ay sonra olsun gerekirse kimse duymadım bilmiyorumda demez müsait olan,imkanı olan üyelerimiz çevre illerdende katılımlar olur hemde renkli geçer ayrıca 3 ay sonra olacak toplantıdada en küçük bir pürüz çıkmaz her yönüyle eksiksiz olur kanaatındayım :)

5-6 araba toplasak yetmezmi?
Erdem eğer dergilerde falan etkinlik bölümlerinde yer alıncaksa 5-6 araba çok az normal buluşmalarda 5 araba oluyoruz zaten büyük bi buluşma olcaksa 40 araba falan olcakki reklam sağlam olsun ;)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #248 : Mart 07, 2010, 01:26:55 »
Hele bir yönetimin fikrini alalımda ona göre bakalım. Şu anda birşey söylememiz hata olur sanırım. Şahsen ben kendi sitemde kendimden başka kimsenin organizasyon yapmasına izin vermiyordum. (Çok güvendiğim Birkaç kişi dışında)
Çünkü o insanlar orada seni temsil edecekse ne yapacaklarını bilemezsin.

bi fikir veriyim madem böyle şaşalı bir tanıtım olcak , çok üye katılımı bekliyoruz , bide bahsi gecen dergilerin organizasyon bölümünde yer alıncaksa bence haziran gibi olsun,şimdiden büyük buluşma diye yavaş yavaş duyuralım 3 ay sonra buluşalım eksizsiz ve mümkünse 40-50 araçlık bi buluşma olsun etkinlik olarak otopark uygundur toplantı için gerekirse aramızda 5-10 tl koyup hediye alalım çekilişlerle hediye verelim , sticker bastıralım falan filan kısacası 2-3 ay sonra olsun gerekirse kimse duymadım bilmiyorumda demez müsait olan,imkanı olan üyelerimiz çevre illerdende katılımlar olur hemde renkli geçer ayrıca 3 ay sonra olacak toplantıdada en küçük bir pürüz çıkmaz her yönüyle eksiksiz olur kanaatındayım :)
Erdem eğer dergilerde falan etkinlik bölümlerinde yer alıncaksa 5-6 araba çok az normal buluşmalarda 5 araba oluyoruz zaten büyük bi buluşma olcaksa 40 araba falan olcakki reklam sağlam olsun ;)

Evet ben bir ay için (kendi içimizde buluşursak)  5-6 araba dedim , dışardan geleceklerin sayısını bilemeyiz , ayrıca 5-6 araba demek 15 kişi anlamına gelir ve benim için iyi bir rakam. 40 arabalık bir organizasyonsa mümkün değil , kişi sayısının 100 ü açması gerek. Bide bu işlerde şöyle birşey var ki 30 kişi gelirim diyorsa 10 kişi geliyor.
Marka siteleri içinde benim gördüğüm en çok 37 arabayla bir markanın takımıydı (burada isim vermeyim) ve bence 20 araba bile çok büyük bir rakam , ama bu tür şeylerde araç sayısı değilde kişi sayısı yazarak liste yaptığımızda gözlere daha çok görünür. biz bir keresinde 80(küsür) kişilik liste çıkardık 21araba geldi.  Amaç yapabileceğimizin en kalitelisini yapmaya çalışmak. Biz kalitemizle ikna ettikden sonra gelen gelir zaten... 
 Eğer kalabalık organizasyon istiyorsak; Birincisi bilinen bir İsmimiz olacak(Sarı çizmeli Mehmet ağanın yaptığı organizasyona kimse gelmez...) , İkincisi iyi reklam yapacağız(kalite konusunda gelecek kişileri ikna edeceğiz)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #249 : Mart 07, 2010, 01:46:56 »
bu site ciddi katılımlı bir buluşma yapmıştı, bir göz at bence, konu adını hatırlamıyorum ama düzce buluşmasıydı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #250 : Mart 07, 2010, 04:39:04 »
bu site ciddi katılımlı bir buluşma yapmıştı, bir göz at bence, konu adını hatırlamıyorum ama düzce buluşmasıydı
gerçekten baya buluşma yapılmış , haberim yoktu doğrusu , şimdi baktım resimlere çok beğendim , Özellikle ankaradada bu kadar sağlam bir toyota tayfası olduğundan haberim olmaması beni şaşırttı aslında. Ankarada neler oluyormuşda ben ayakta uyuyormuşumm :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #251 : Mart 07, 2010, 07:27:06 »
gerçekten baya buluşma yapılmış , haberim yoktu doğrusu , şimdi baktım resimlere çok beğendim , Özellikle ankaradada bu kadar sağlam bir toyota tayfası olduğundan haberim olmaması beni şaşırttı aslında. Ankarada neler oluyormuşda ben ayakta uyuyormuşumm :D :D

O zaman bir daha ki AnGara buluşmasında A.C.D. sana mesaj atar Erdem dostum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Mart 07, 2010, 18:31:05 »
Sağolasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #253 : Mart 07, 2010, 18:34:24 »

hacı gelmeden 2 - 3 gün önceden haber ver ona göre :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #254 : Mart 07, 2010, 20:44:49 »
Sağolasın

Rica Ederim ;)

hacı gelmeden 2 - 3 gün önceden haber ver ona göre :D

Bırak yeaa geçen bi hafta önceden haber saldım ama nafile !!! :D 

Seni görmeden gitmem bi dahakine Neşetim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #255 : Mart 07, 2010, 23:31:49 »
...Eğer kalabalık organizasyon istiyorsak; Birincisi bilinen bir İsmimiz olacak...
(Sarı çizmeli Mehmet ağanın yaptığı organizasyona kimse gelmez...)
İsimden kastın ne Erdem anlayamadım Toyota Club Tr gibi alayına gider bi ismimiz var zaten :D
Erdem neden sarı çizmeli mehmet ağa nın toplantısı olsun anlamadım seni,Toyota Club Tr Ankara buluşması işte,ne demek istediğini anlayamıyorum :)
Buluşma Berkay,Türkay,Ahmet Can ve erdem buluşması olsa anlarımda dediğim gibi Toyota Club Tr Ankara buluşması yani neden sarı çizmeli mehmet ağa olsun anlayamadım :)

Erdem toplantılara gel ortamı gör sonra benim gibi toplanalım diye kıvranmaya başla :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #256 : Mart 07, 2010, 23:35:47 »
Şu yakınlarda buluşalım yav.. Buluşasım geldi :D Zaten son buluşmaya gelemedim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #257 : Mart 07, 2010, 23:37:31 »

Zaten son buluşmaya gelemedim :(

Uuuyy amcan kıyamaz sana geeeelll :kanka: 

Sıkı dur Nisan ortalarına bişiler var kafamda ama hadi hayırlısı bakalım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #258 : Mart 07, 2010, 23:37:49 »
güneşli bir gün şöyle yağmur çamur olmadan buluşalım gerçekten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #259 : Mart 07, 2010, 23:38:22 »
Uuuyy amcan kıyamaz sana geeeelll :kanka: 

Sıkı dur Nisan ortalarına bişiler var kafamda ama hadi hayırlısı bakalım ;)
haa tabi 2 nisan ve 11 nisan arası yap da gelemeyim :D