0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beni ankara toplantılarından bilen biliyor valla buluşma yerine 1 saat önceden gelip karşılamyı yaptığım için bi mesaj atmanıza bakar bana sabaha karşı saat 5 de buluşma olsun saat 4 de ordayımdır
ayy ben de böyle planlar yapardım, ooh toplancaz süperiz biz falan filan yok abi genç toyotacı, millet gelmiyor herkesin işi gücü var haa ban gelirim, oğuzhan gelir, bekir gelir, berkay gelir, coşkun büyük ihtimal gelir, o ayrı
5-6 araba toplasak yetmezmi?
bi fikir veriyim madem böyle şaşalı bir tanıtım olcak , çok üye katılımı bekliyoruz , bide bahsi gecen dergilerin organizasyon bölümünde yer alıncaksa bence haziran gibi olsun,şimdiden büyük buluşma diye yavaş yavaş duyuralım 3 ay sonra buluşalım eksizsiz ve mümkünse 40-50 araçlık bi buluşma olsun etkinlik olarak otopark uygundur toplantı için gerekirse aramızda 5-10 tl koyup hediye alalım çekilişlerle hediye verelim , sticker bastıralım falan filan kısacası 2-3 ay sonra olsun gerekirse kimse duymadım bilmiyorumda demez müsait olan,imkanı olan üyelerimiz çevre illerdende katılımlar olur hemde renkli geçer ayrıca 3 ay sonra olacak toplantıdada en küçük bir pürüz çıkmaz her yönüyle eksiksiz olur kanaatındayım Erdem eğer dergilerde falan etkinlik bölümlerinde yer alıncaksa 5-6 araba çok az normal buluşmalarda 5 araba oluyoruz zaten büyük bi buluşma olcaksa 40 araba falan olcakki reklam sağlam olsun
bu site ciddi katılımlı bir buluşma yapmıştı, bir göz at bence, konu adını hatırlamıyorum ama düzce buluşmasıydı
gerçekten baya buluşma yapılmış , haberim yoktu doğrusu , şimdi baktım resimlere çok beğendim , Özellikle ankaradada bu kadar sağlam bir toyota tayfası olduğundan haberim olmaması beni şaşırttı aslında. Ankarada neler oluyormuşda ben ayakta uyuyormuşumm
O zaman bir daha ki AnGara buluşmasında A.C.D. sana mesaj atar Erdem dostum
Sağolasın
hacı gelmeden 2 - 3 gün önceden haber ver ona göre
...Eğer kalabalık organizasyon istiyorsak; Birincisi bilinen bir İsmimiz olacak...(Sarı çizmeli Mehmet ağanın yaptığı organizasyona kimse gelmez...)
Zaten son buluşmaya gelemedim
Uuuyy amcan kıyamaz sana geeeelll Sıkı dur Nisan ortalarına bişiler var kafamda ama hadi hayırlısı bakalım