0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz bir avensis alın, beğenmezseniz bizim sol ile değiştiririz , merak etmeyin
eğer atak ve seri bir kullanıcıyım diyorsanız corallasakin konforlu ve rahat bi sürüş istiyorsanız avensisavensis kullanıcısı olarak kendinizi makam aracına binmiş gibi hissediyorsunuz diyebilirim
Bülent, Rav 4 alalım sana da Siyah renginden. İkisi arasında bir tercih yapacaksan benim tercihim avensisden yana olurdu. Daha genişi olsa onu derdim. Oturaklı oluyorlar çok hoşuma gidiyor. Eşiniz devamlı kullanacaksa ona göre seçim yaparsın.Şimdiden hayırlı olsun.
bbizim burda taksicide avensis 1,6 var abi düz yolda çok iyi de yokuşta şahin doğan geçiyo diyor. benim de bundan sonra alacağım araba yuvarlak far mercedes onu alamazsam kesin avensis alırım çok hoşuma gidiyor. ya da ilk onu alabilirim. tek kelimeyle harika bir araç. anlayacağın bence de avensis alabilirsin.
Bülent Bey, Doğan'a Şahin'e geçileceğim diye Avensis'den vazgeçmeyin derim.
Bülent Hocam, bir gün, altımızda tempra vardı o sıralar, ışıklarda vectra vb araçlar denk gelirdi. Yüzyüze bakışmalar hadi kapışalım dercesine, ara gaz vermeler neticesinde yeşil ışık yanmasıyla beraber ben çok nazik bir kalkış yaparak ilerlemekteyim. Kapışma ümidindeki genç de çoktan asfaltı ağlatmış aracın debriyaj balatası vb yerlerinin ömrünü yarıya indirmişti. Bu yarışmalar geçilme derdi neden. Bırak giden gitsin. Sen konforunda, huzurunda ilerlemeye devam et. Altımda son model mersedes de olsa beni geçen geçsin hiç umrumda olmaz. Bir arkadaşın dediği gibi en son kasa corolla yakışır sana. Biraz daha sabret aracın temiz biraz daha bin.