0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stickerı kim yapıştırmış öyle ne de güzel olmuş (tabiki ben:)Mehmnetin arabası gerçekten sade ve şık duruyor rengi de süper ağır abi
Abi araban süper ben konyalıyım (ılgın ilçesinden) fakat eskişehir de yaşıyorum eskişehirde şeffaf sinyal bulamadım fiyat olarak sordum tanesine 20 lira diyorlar. 1 hafta sonra konyaya gideceğim orda bulabilirmiyim sen nerden aldığını ve kaça aldığını yazarsan çok mutlu olurum gerçekten bittim arabana maşallah diyelim de nazar değmesin .Cant ve lastik ebatlarını da yazarsan sevinirim .Çelik cant atınca fazla yakar diyorlar yani arabanın yol tutuşunu etkliler felan dediler bu konulardada biraz bilgi verirsen bana Allah razı olsun derim.Kazasız ve cezasız günler dileğiyle. kardeşim alt sinyalleri burdan aldım çiftine verdim ben 20 tl yi.çarşamba günü bende konyadayım nasipse.0533 691 000 4 numaraman arasan haberleşiriz bi şekilde.bu arada lastik ebatlarım 205 45 16 şık duruyor ama türkayında söyledeği gibi yolda sıkıntı veriyor 195.55 alacağım böyle giderse.iyi niyet ve dileklerin içinde çok teşekkür ederim kardeşim:)
Aydın bey benim sticker tasarımına bir siz değer verdiniz valla bastırıp dağıttınız. Tebrik ederim sizi... Lakin arka cam ya da yan cam daha iyi olurdu kanımca...
Mehmetim güle güle kullan harika olmuş stoplarla angellerıda bekliyoruz tabi bide cam filimlerini...