Gönderen Konu: Kaza / Perte çıkar mı ?  (Okunma sayısı 5515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza / Perte çıkar mı ?
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2026, 13:54:37 »
Öncelikle geçmiş olsun.
Neden bu konularla sizin uğraştığınızı anlamadım. Sizin merak ettiğiniz konuları sigortacınızın cevaplaması gerekiyor. Aynı zamnda sigorta yaptırırken sizi iyi sigorta şirketi kötü sigorta şirketi diye sigortacınızın yönlendirmesi lazım. İnsanlar son zamanlarda sigorta yüzünden çok zor durumda kalıyorlar. Hep internet üzerinden satış yapan sigorta şirketleri yüzünden.
Aksper ataması yapılmadı mı sigortacım iletişim kurup yönlendiriyor. Hasar ödemesi gecikti mi sigortacım yapıyor. Bir tavsiye benden Türkiye'de yaşıyorsanız. Sizi dolandırmayacak. İyi bir muhasebeciniz iyi bir Avukatınız iyi bir Sigortacınız. ve aracınız için iyi bir tamirciniz olacak. Çok şükür hepsi var. Tekrar geçmiş olsun. Yeni alacağınız aracı güzel günlerde kullanın.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2026, 13:54:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '18
  • 26 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2026, 23:17:11 »
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben iyi bir sigortacı konusunda aradığımı yıllardır bulamadım. Kimlerden teklif aldıysam internetteki paketlerin üstüne oldukça yüksek kar marjları koydular. Ben de yıllardır en uygun teklifi hangi şirketten aldıysam onun internet sitesinden yaptırdım. Bu süreçte servis kaynaklı biraz uğraştım ama Sompo beni araç bedeli konusunda mağdur etmedi.