2. köprüden düz devam et maslak ' a çıkarsın zaten
Ya şimdi 2. köprüden hiç bir yere sapmadan Maslak'a çıkmıyor muyum?
Orada bir mc donalds vardı.O civarlarda mı?
2 nci köprüde ilk çıkış etiler, ikinci çıkış sarıyer- levent. Levent- sarıyer çıkışından çık, yol ikiye ayrılacak sarıyer tarafını yani sağ tarafı takip et. düm düz git, soldaki askeriyeyi ve maslak opeti geçince yol ikiye ayrılacak ortada BP var, sol tarafı yani sarıyeri takip et, devam edince ilk ışıkları geç, sağa yol ayrılıyor onuda geç, ikinci çıkış var sağa, ordan çıkıp üzerinde geçtiğin yolun altından yolun öbür tarafına çıkacaksın. Sonrası levent istikametine ilerleyip, Migros yada burger king tabelasını bulman.
uydudan fotolar
buyrun..

biraz daha detaylı olanı..

üst resimde,altta harp akademisi yazan yer 2. köprü yolu
2 gundur ınternet le ılgılenemıyordum bilseydim bugun ise arabayla gelirdim saat 3 gibi mecdıyekoy den ısten cıkacagım arabam bahcelievlerde alıp gelme ihtimalim yuksek arabasız gelsem donusum zor olur umarım gelebılırım
Bu arada Mecidiyeköy - Gayrettepe bölgesinde olup ta buluşmaya gelmek isteyen arabasız arkadaşlar var ise saat 18:00 dan sonra ben götürebilirim.
gunal ben mecidiyekoy de calısıyorum saat 15:00 gıbı ısten cıkacagım arabayı almaya gıtmessem senınle gelebırım
Ben de Fortis Genel Müdürlükteyim.
The plaza otelinin yan tarafi ve balmumcu jandarma in karsisinda.
Daghan sen kacta gicedeksin ?
Fortis bana 300 m mesafede.Ben de Garettepe Migrosun yanıbaşındayım.
ya beyler ben buluşmanın anadolu yakasında oldunu sanıyodum avrupadaymış gelemeye bilirim kaça kadar orda olucaksıznız
Baya bir orada olacağız Salih.Sen gel...
valla cok hos gectigini soylemeliyim gelen herkese tesekkurler
abi onu bunu bilmem toplnantı süperdii herkeze teşekkür ler
Lan olum dünkü toplantı bu toplantı değildi ki
Senin iyicene felağin şaşmış sanırsam
Arabada uyuduğun yetmedi biraz daha uyu istersen
İstanbuldaki her iki yakanın katılacağı buluşma programına buradan devam edelim isterseniz. Öncelikle kimlerin böyle bir buluşmayı istediğini belrlersek daha net bir sonuca varacağız sanırım. Buluşma programı bayağı yavaş oluyor ama önemli olan güzel olması.