0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özel cam falan demek bence abarti.Özel cam diyorsaniz, yeni Golf'e bakin. Yapilan film sayesinde 2 db sesi düsürüyor iceride. O özeldir benim gözümde.
sıradan cam demekde haksızlık olur. güneşi süzmesi az bi özellik sayılmaz. ayrıca ses içinde bir miktar izolasyon sağladığını söyleyebilirim.
Tabiki düz cam degil ama cok özelde degil demek istiyorum.BMW ve Mercedes'te ses izolasyonu icin 2 kat cam kullaniyorlardi.VW simdi yeni Golf'de kullanilan yeni film ile benzer izolasyonu yakalamis. Yakinda Toyota'da kullanir.
Alman bulur, japon taklit eder ama daha iyisini yapar diye boşa dememişler
arkadaşlar ben bugün yaptırdım daha önceki arabamızdada vardı mükemmel bişi bence tabiki tercih konusu genede
arkadaşlar arabama ön cam filmi uygulamak istiyorum.Bu film sorduğum kadarıyla özel oluyormuş* bu konu hakkında düşüncelerinizialmak isterim.Faydası varmı yokmu malum yaz ayıda geldi.Şimdiden teşekkürler.
alper abi bende şöyle farklı bir yorum yapayım siyah film olmasa bile beyaz şeffaf diye tabir edilen cam filmi bile olur nedenmi cama taş geliyorya veya çoluk çocuk taş atıyor çatlama kırılma şiddetini en az orana indiriyormuş herkeze tavsiye ederim siyah film de çok şık olur lüks arabaların çoğunda görüyorum artık şimdiki araçlar evin gecelik perdesi gibi içerde kim var ne var soru işareti ?