0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah kazasız,belasız hayırlı kazanclar dilerim. Güle güle kullanın.
Hay maşallah!!! Özcan valla süper Allah kaza bela vermesin. Allah şaftı vurdurmadan sürdürsün:))))
Hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin Ozcan Masallah.Allah hayirli kazanclar versin.
özcan bey aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun. Almanlar ticari araçları yapmayı çok iyibiliyorlar. Sade şekliyle bile araç çok şık....
özcan hayırlı uğurlu olsun, maşallah.Allah kazasız belasız hayırlı kazançlar nasip eylesin.ELWB deyince ben extra uzun zannetmiştim. bu araç LWB değil mi?yapmak sana kalmış gerçi ama şuan için erken belki, ön panjurda nikelaj bant yapıştırıyorlar ve o simsiyah panjuru çok açıyor.yan koruma bantlarının ön tampondaki uzantısının alt kısımlarını beyaza boyayabilirsin. bu da aracın önünü açar.kasislerden geçmek yine o kadar kolay değil. eğer araç doluyken setten sert geçişte makas kırabilirsin. bu konuya da dikkat edersin.
Özcan abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız bol kazançlar nasip eylesin. MAŞALLAH
özcan abi kazasız belasız, cezasız sürüşler dilerim,abi 163 beygir olduğuna göre arkadaki tdı yazısının hepsi kırmızı demi
Sağolasın Anıl kardeşim.Evet 163 Ps.VEee bakıyorum ve baktım TDI yazısının hepsi kırmızı.Bak bunu bilmiyordum işte.Sayende öğrendim.Sağolasın kardeş..
eski kasalar biliyorsunuz çok tutuldu, eskiye göre ne tür artısı var bu canavarın
helal olsun kardeş ne demek.reklamcıya sor tutarmı diye. onlar daha iyi bilir
İyi içim rahat o zaman Murat.Logo'yu yaptıracağım reklamcıya sorarım P.Tesi.Bakalım ne diyecek. Anıl sor bakalım ne diyecek okulunda ki servisçiler.Bizede haber edersin değil mi ?