Gönderen Konu: Corolla Sedan' a Krom Nikelaj Fotoları.  (Okunma sayısı 9640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Corolla Sedan' a Krom Nikelaj Fotoları.
« Yanıtla #40 : Aralık 06, 2006, 14:05:28 »
Teşekkür ederim. Siteyi gezdim ama toyota için bir şey bulamadım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 06, 2006, 14:05:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #41 : Aralık 06, 2006, 20:32:40 »
ismail kardeş arabayı aşağılamadım, güzelim araba demişim dikaktli okursan .siteden niye attırıyosun onu anlamadım! buna site yöneticileri karar versin ortada fol yok yumurta yok beni atacaklarsa ben senide yanımda isterim :D:D:D:D
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR........!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 06, 2006, 21:03:59 »
Cam çıtası güzel durmuş  

diğerlerini beğenmedim...  

2012 Corolla D-4D Comfort Extra MMT 36.000 km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #43 : Şubat 02, 2007, 22:59:36 »
Öncelikle güle güle kullan. Ancak banim fikrim. kapıların çıtaları tamamen(alt+yanlar ve üst) mikelaj olursa daha bir bütünlük olabilir. Aksi takdirde yarım kalmış bir iş gibi görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #44 : Şubat 05, 2007, 16:52:45 »
ismail bey ön far nikelajları iyikide uymamış ya.çok kötü dururdu inan durmuşta zaten.
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : Şubat 07, 2007, 09:43:29 »
Far nikelajları takılı değil zaten öyle üstüne koyup foto çektim o kadar.

Kapı çitalarını ve dikiz aynası nikelajlarını bulamadım. Bulsam cam çitaları ile bir bütünlük sağlayacaktı hakkatten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 07, 2007, 12:53:57 »
ALINTI
pakistanlıların kamyonlarına benzemiş [/quote]
bir yandan su içip bir yandan forumu okuyordum, su ağzımdan fırladı monitore kadar. hahahaha nasıl bir benzetmedir bu.
bence guzel bir espri olmuş, aşağılama olarak algılamayın Ismail bey , arkadaş ince bir espri yapmış.
Herkesin zevkleri farklı, benim gibi modifikasyon dusmanı insanlar da oluyor. Ben genelde bilgisayarda vb. bir çok modifikasyonlu araba oyunu falan oynadığımdan heralde normalde arabamın %100 orjinal olmasını istiyorum, garip. Oyun oynamayanlarda belkide gerçek arabalarında değişiklik gormek istiyorlar. Kimseye zararı yok bu tip modifikasyonların.
İsmail bey cam çıtalarının nikelajı gercekten guzel olmuş, kapıların ki daha ince olsa olur belki, ayrıca depo kapağına yaptığınız ancak açık metalik gri toyota da hoş duruyor , burda sırıtmış. Farlara birşey diyemiyeceğim, ben sadece xenon far seviyorum. gerisi boş.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Şubat 08, 2007, 09:08:48 »
Seni güldürebildiysek ne mutlu bize. Valla benim en çok sevdiğim ve çevremdede birçok kişinin nerden aldın süper dediği tek şey depo kapağı nikelajı. Cam çitaları nı ve kapı direklerini orjinal sananlara bile rastladım. Servislerde bile sordular depo kapağını.
Dediğiniz gibi araç koyu gri yada siyah olsaydı kromlar çok daha iyi gözükürdü.

Ben şu an dikiz aynalarına ve kapı yan çitalara bulursam (şu connect lerdeki gibi)  onları takıp kapı direklerini sökeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #48 : Şubat 08, 2007, 19:19:48 »
Alıntı yapılan: Ramiz Aksoy
Şahsi görüşümdür bence bunlar Corollaya yakışmıyor ben sadece cam çıtasını beğendim  diğerleri hiç hoş gelmedi gözüme
[/quote]

+1
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.