0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre Trabzon deel Rize buralar
Akcakoca'da köfte olayi beni bitirmisti.Neydi Cemal Usta miydi, Celil usta miydi?Sahil yolundaki büyük lokantayi diyorum.
Akçakoca mı? Akçaabat mı?
** Evet Ceyhun kardeş, malesef. ** Ah be Murat deşme yaramı. Sony işte ancak bu kadar. Canon G10 olsaydı böylemi olurdu? Aslında Nikon F301 i alıp gidecektim ama film almayı unuttum ** Aşkı kardeş hayırlı olsun. Sen yengeyi kayınvalideye emanet et gel. anneleriyle durmayı sever kadınlar.** Özer kardeşim sağolasın. Duarına amin demekten başka çaremiz yok. Sabır.
Kemal hocam Düzköy artık bi ilçe. Akaçaabat kadar yer oldu. Yoluda çok güzel asfalt. Yoldan korkacaksan arabaya binmeyeceksin. Bu arada profosyonel fotoğrafçılar filmden vazgeçmezler. Filmin tadını vermez hiç bir dijital makine. Bilen bilir. Murat senin o dediğin yer Akçaabat / Cemil Usta Köfte Salonu. Bu yaz sonumuydu ailecek gelmiştiniz.
Ferdi abi Akçaabattır.Akçakocada nerde öyle güzel yerler.
Halen planlarim var. Cadirim, uyku tulumlarim, ocaklarim hazir. Bir ara gelmek istiyorum.
Ulan Ferdi ben sana al git hatunla demle, balkonda keyif yapın demedim mi? Sana müşterilere içirme demedim mi? Afiyet olsun arkadaşlar Reklam etmeyelim ama dimi... Yönetim siler sonra Murat gel gel ama bana gözükmeden git gene olurmu bu tür kamp etkinlikleri için www.kdrk.org.tr sitesini takip edebilirisin.
Konu mercek altına alınmıştır
Afiyet olsun arkadaşlar Reklam etmeyelim ama dimi... Yönetim siler sonra
Alemsin Hakkı abi Üniforma da yakışmış hea...
anlamıştım zaten Hakkı abide bi hafiyelik vardı