özgürlük istiyorlar, anlam veremiyorum kim hangi özgürlüklerini kısıtlamış

. Provakasyon olsun adı değişsinde ne olursa olsun. İnsanlar kullanılıyorlar keşke farkına varabilseler iş işten geçmeden...
Dayak yeme özgürlüğü aldılar:)))))
Dayak yeme özgürlüğü aldılar:)))))
almadılar abi işte almadılar.... keşke o gün polise sınırsız yetki verilse ya... cizgiyi bozup niyeti saptırana
ahh o polislere yetkiyi veren ben olcam. söyleyeceğim tek şey direk indirin, atış serbest.
dükan yağmalıyolarmış... ya yedikleri tabağa eden insanlara ne denirki..
ahh o polislere yetkiyi veren ben olcam. söyleyeceğim tek şey direk indirin, atış serbest.
dükan yağmalıyolarmış... ya yedikleri tabağa eden insanlara ne denirki..
İsmail kardeş, bu çözüm değil ki. Çözüm o insanları kışkırtan ve organize edenleri yakalamaktır. Bunu yapmadıktan sonra polise ne kadar yetki verseniz de boş.
İsmail kardeş, bu çözüm değil ki. Çözüm o insanları kışkırtan ve organize edenleri yakalamaktır. Bunu yapmadıktan sonra polise ne kadar yetki verseniz de boş.
Hakkı abicim haklısında o insanların yüzde doksanı istanbulda yaşiyor ve bu kez aralarında cocukta yoktu... olgun şartlara ragmen o provokeye gelen insanın içinde zaten vardır oraya gidip onları yapmak kışkırtılmasada amac zarar vermek onlarda zaten...
ama ses getirmeyi başardılar, bunlar hükümeti bile devirir valla
1 mayıs bahanesiyle ortalığı birbirine katanların da Allah belasını versin.
bu kendini insan zanneden mahlukatlar, kimin dükkanını, kimin arabasını, kimin milli servetini tahrip ediyorlar Allah aşkına... bunun özgürlükle şununla bununla ne alakası varki? amaç karıştırmak, yıkmak dağıtmak, insanların huzurunu kaçırmak değil de nedir? teröristi dağda niye arıyosunki. zaten şehre inmiş caniler...
dışarısı soğuk,çoçuklarla evdeyim... yaşasın 1 mayıs
Tüm emekçi, işçi kardeşlerimin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarım.
bu arada insanların kardeş kardeş 1 mayısı kutlamaları özlenen tablo...
1 mayıs , şirkette nöbetçi sistemciyim

, öglen gibi kaçarım herhalde.
Ait olduğu herkese kutlu olsun 1 Mayıs.
Bursa daki arkadaşları saat 14:00 de Bursa Atatürk Stadyumu önünden başlayacak yürüyüşe davet ediyorum.
Ben de işyerinde olanlardanım.Bayramınızın bayram olması dileği ile.
Umarım, İşçi Bayramı, icat edildiği sosyalist ülkelerdeki gibi, bundan sonra ülkemizde de bayram ortamı içinde neşe ve mutlulukla yapılır.
Bu seneki 1 Mayıs kutlamaları çok güzeL, umarım provakasyonlara mahal verilmez.
Emekcilerin 1.Mayis bayrami kutlu olsun.
Göz önünde olmayan ama ekonominin lokomotifi olan iscilerimize ve ülkede yalikiyla ürün verya servis üretimi yapan herkese kutlu olsun.