0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kağan bey merhaba. bende dün itibariyle taktırdım. fakat benim ön park sensörünün yeri plakanın altına olacak şekilde koyuldu. sizinki plakanın yan tarafına koyulmuş. usta bu şekilde bi çözüm buldu. ön ızgaraya park sensörü için ayrı bi aparat oluyomuş galiba. sizin araca ön ızgaraya montajı nasıl yaptılar. direk yuva açılıpmı takıldı sensör. eğimli gözüküyo çünkü biraz plakanın yanlarına denk gelen park sensörleri yeri.https://ibb.co/cNjrscL
bende alıp montaj yaptım kendim. servis bana 3000 Tl diyince, çinden sipariş geçtim el yatkınlığımda olduğu için montajı kendim başardım. izlenim güzel yanlız sensörün biri arızalı geldi, satıcı yenisi gönderdi yolda bekliyoruz artık. //www.youtube.com/watch?v=BurtwQ57jMUMesaj Birleştirildi: Haziran 14, 2023, 00:04:07bendede aynı sıkıntı mevcut, açıkçası ben braketin ön kısmını kesip dyson ile panjurun içine yapıştırmayı düşünüyorum. şuan her yer yağmur malum öyle olunca başına geçemedik bir türlü, zaten ben motajı yaparkende yağmur yağdı öyle olunca uğraşmadın ortadaki iki sensöre
Çinden getirttiğiniz park sensörleri sıcak havada ışıkta beklerken kendi kendine ötmeye başlıyor mu? Bende orjinali fabrikasyon olan bozulunca yan sanayi taktırdım türkiyede yokmuş çünkü öyle dediler o da durup dururken ötmeye başlıyor
Bu mu? //www.youtube.com/watch?v=8EFyFgUTeWk