Gönderen Konu: Düzenleme: Yaptırdım./ Orjinal Gibi Orta Kadranda Park Sensörü ve Basınç Sensörü  (Okunma sayısı 7566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür edildi
bende alıp montaj yaptım kendim. servis bana 3000 Tl diyince, çinden sipariş geçtim el yatkınlığımda olduğu için montajı kendim başardım. izlenim güzel yanlız sensörün biri arızalı geldi, satıcı yenisi gönderdi yolda bekliyoruz artık.
Mesaj Birleştirildi: Haziran 14, 2023, 00:04:07
Kağan bey merhaba. bende dün itibariyle taktırdım. fakat benim ön park sensörünün yeri plakanın altına olacak şekilde koyuldu. sizinki plakanın yan tarafına koyulmuş. usta bu şekilde bi çözüm buldu. ön ızgaraya park sensörü için ayrı bi aparat oluyomuş galiba. sizin araca ön ızgaraya montajı nasıl yaptılar. direk yuva açılıpmı takıldı sensör. eğimli gözüküyo çünkü biraz plakanın yanlarına denk gelen park sensörleri yeri.
https://ibb.co/cNjrscL

bendede aynı sıkıntı mevcut, açıkçası ben braketin ön kısmını kesip dyson ile panjurun içine yapıştırmayı düşünüyorum. şuan her yer yağmur malum öyle olunca başına geçemedik bir türlü, zaten ben motajı yaparkende yağmur yağdı öyle olunca uğraşmadın ortadaki iki sensöre

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '19
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
bende alıp montaj yaptım kendim. servis bana 3000 Tl diyince, çinden sipariş geçtim el yatkınlığımda olduğu için montajı kendim başardım. izlenim güzel yanlız sensörün biri arızalı geldi, satıcı yenisi gönderdi yolda bekliyoruz artık.
Mesaj Birleştirildi: Haziran 14, 2023, 00:04:07
bendede aynı sıkıntı mevcut, açıkçası ben braketin ön kısmını kesip dyson ile panjurun içine yapıştırmayı düşünüyorum. şuan her yer yağmur malum öyle olunca başına geçemedik bir türlü, zaten ben motajı yaparkende yağmur yağdı öyle olunca uğraşmadın ortadaki iki sensöre
Anladım hasan bey teşekkür ederim. yanlız ön ızgaraya takacağınız sensörler çok aşağıda yada plakanın altında olmasın benimki gibi. plakanın yanlarına takabilirseniz daha iyi olur. benimki plakanın alt tarafına takıldığı için yerdeki otlara bile ötüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '24
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Merhaba,

Benzin 2020 Corolla benzimli aracım için OEM lastik basınç sensörü almıştım ancak gösterilen kısmı açtığımda kılavuzdan bambaşka bir görüntü ile karşılaştım. Nasıl takılabileceği hakkında bir bilginiz var mıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür edildi
Çinden getirttiğiniz park sensörleri sıcak havada ışıkta beklerken kendi kendine ötmeye başlıyor mu? Bende orjinali fabrikasyon olan bozulunca yan sanayi taktırdım türkiyede yokmuş çünkü öyle dediler o da durup dururken ötmeye başlıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 31250
  • Model Yılı: '20
  • 7 kere teşekkür edildi
Çinden getirttiğiniz park sensörleri sıcak havada ışıkta beklerken kendi kendine ötmeye başlıyor mu? Bende orjinali fabrikasyon olan bozulunca yan sanayi taktırdım türkiyede yokmuş çünkü öyle dediler o da durup dururken ötmeye başlıyor

Ben boyle birsey yasamadim, sicak havada da gayet stabil calisiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
konuyu hortlartmış olacağım ama türkiyede şu orta panelde park sensörünü gösteren servis hiç yok mu internettte hiç bir yerde bulamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '25
bende aynısından taktırmak istiyorum, serviste ki milattan önce kalmış gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 2 kere teşekkür etti
Güncel link var mı ben de uzun zamandır düşündüğüm ama emin olamadığım bir uygulamaydı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Bi müşterim almış, link sorarım,
Ay sonu gibi Bodrum a da montaj için gidecegim.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new