0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim milletin sonsuz lpg sevdası yüzünden, başka bir açıklaması yok. Adamlar harika bir dizel ünite ve bu dizel üniteye özel harika bir şanzıman koydular civic'e, yüzüne bakan olmadı. Yine lpg'li olan sattı, dizel civic tek tük satabildi.
arayın ToyotaSA yı sorun bakalım ben araca LPG taktırmak istiyorum garanti ne olur deyin ne diyecekler.
Önce motor garantisi bitiyor, ayrı kasko yapılıyor muhabbeti döndü. Dedik ki Toyota bayinin antetli, kaşeli, imzalı sipariş formunda yazıyor, ağzına banyo terliği ile vururlar adamın, üzerine cevap gelmedi.
Bayi garanti konusunda hiçbir sıkıntı olmadığını ısrarla iletiyor. Genel merkezi aradığımda bu konuda yanıt vermekten kaçınıp topu bayiye atıyorlar. Hani aslında doğrudan LPG takabilirsiniz diyemiyorlar da varın siz anlayın demek istiyorlar gibime geldi. Neredeyse takmayan bayi yok, hiç bir sorun da duymadık
İşte bunu demek istiyorum. Bayi topu LPG firmasına atamaz. Kendi sipariş fişinde var. Ayrıca aracın garanti dışı kalacağı müşteriye tebliğ edilmediği gibi, aynı anda ve aynı sipariş fişiyle uzatılmış garanti satıyorlar. Mahkemede sorarlar adama LPG garantiyi delecektiyse neden garanti uzatma paketi sattınız diye. Adamın bir taraflarından kan alırlar Kamil kan! Şimdi koskoca bayi bunun farkında değil mi sanıyorsunuz? Adamlar ne olursa garantiden hallederiz kafasındalar.
Estağfurullah. Bayi garanti veriyorsa ve dediğiniz gibi başka bayi garanti dışı sayacaksa neden Toyota garantisini uzatıyor? Neden my Toyota da uzatılmış garanti görünüyor? Bunu nasıl izah edecekler olası bir hukuki ihtilafta?Hadi diyelim Hatay Toyota göze aldı bütün riskleri, e diğer bayiler de deli gibi LPG takıyor 0 araca. Bütün bayiler mi deliyor garantiyi? Yoksa daha önce de dediğim gibi Toyota Türkiye LPG olayını görmezden gelip, sadece sorumluluğu üzerinden atıp gönülsüz mü görünmek istiyor?Cidden olan biteni anlayamıyorum. Yorumları okuyorum, bugüne kadar bildiğim bir çok şeyle doğrudan çelişiyor, anlayamıyorum. Fularımı takıp tekrar okuyorum, mamafih yine anlayamıyorum. Toyota bize garantisiz 0 araç satıyor. Üstelik LPG'yi kendi takıp/taktırıp garantiyi kendi deliyor. Sonra da bu kadar domaltmak yetmez diyip bir de delinmiş garantiyi uzatıyor. Oldu o zaman. Sökerler böyle işi