Gönderen Konu: Jant tavsiyesi  (Okunma sayısı 4972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Jant tavsiyesi
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2022, 23:27:18 »
Arkadaşlar elimde orijinal, çiziksiz, çok çok iyi durumda 16 inç dream jant mevcut, orijinal TPMS sensörleri üzerinde , ilgilenen var ise iletişim kurabilirsiniz 🙏🏻

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2022, 23:27:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 03, 2022, 23:35:02 »
Aracin benden onceki sahibi almis cam krom citalari. Evet tam uyumlu ama nereden aldigini bilmiyorum..

Mesaj Birleştirildi: Eylül 03, 2022, 23:20:21
Tesekkurler umit bey.. Havasi degisti aracin yeni lastiklerle birlikte. Bu arada yeni egeaniz da size hayirli olsun.
Teşekkürler Mustafa bey, bilmukabele.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2022, 21:33:57 »
Arkadaşlar merhaba , dün 23.27 ‘de corolla 16 inç dream jant ile ilgili mesaj atmıştım, Murat Polat ve Mehmet Karaosman adında iki arkadaş dün gece bana dönüş yapmışlar, umarım bu arkadaşlar şuan yazdığımı okuyorlardır. Mesajlarını bu arkadaşların ileti olarak görüyorum ama hiçbir şekilde cevaplayamadım. Arkadaşlar bana atılan mesajları cevaplayamıyor olmam çok saçma değil mi ? İletileri cevaplamayı ben mi bulamadım bir yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 04, 2022, 21:44:09 »
Msj ları site üzerinden okumanız ve cevaplamanız gerekiyor iletiyi açtığınızda sağ üst köşede yanıtla,alıntı ve sil şeklinde tik çıksr oradan yapmak istediğiniz işlemleri seçersiniz ve yanıtlarsanız,ful site görünümünde açtığınızda form ana sayfasında sağ üst köşede isminizi ve altında siz ait kaç msj varsa görebilirsiniz oradan msj'lara ulaşabilirsiniz ve cevaplayabilirsiniz.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Eylül 04, 2022, 23:01:50 »
Ümit bey öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkürler ama mesajları zaten site üzerinden okuyorum , konu açıldığındaki gibi bir yanıtla butonu çıkmıyor ,

Sağ üst köşeden Mesajlar kısmına geliyorum , arkadaşların sorularını görebiliyorum ama orada da yanıtla kısmı yok, arkadaş olarak eklemeyi denedim olmadı, kişisel mesaj gönderebileceğim bir yer buldum oradan yazayım dedim bu seferde kişisel ileti gönderemezsiniz diyor, sabahtan beri arıyorum vallahi hala çıkamadım işin içinden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 05, 2022, 09:45:49 »
Ümit bey öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkürler ama mesajları zaten site üzerinden okuyorum , konu açıldığındaki gibi bir yanıtla butonu çıkmıyor ,

Sağ üst köşeden Mesajlar kısmına geliyorum , arkadaşların sorularını görebiliyorum ama orada da yanıtla kısmı yok, arkadaş olarak eklemeyi denedim olmadı, kişisel mesaj gönderebileceğim bir yer buldum oradan yazayım dedim bu seferde kişisel ileti gönderemezsiniz diyor, sabahtan beri arıyorum vallahi hala çıkamadım işin içinden
Yeni üye olduğunuz için olabilir,belirli bir işlem sonrasında bazı özellikler aktif olabiliyor.
TOYOTA CORONA 3S FE