Gönderen Konu: Corolla 2021 led far türü  (Okunma sayısı 4245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2021 led far türü
« Yanıtla #20 : Eylül 05, 2021, 15:54:38 »
Bu ürün marka olarak güzel ama siyah kutu olanını alın bu mavi kutu,aynı ürünün siyah kutulu olanı daha yüksek lümen değeri var,yada Philips olanı var 350 TL fiyatı olması lazım,hatta daha önceki msj'da size TLF numaralarını yazmıştım.
siyah kutu hir2 olarak hiç bir yerde bulamadım :( sadece mavi kutu var hir2. siyah kutu h4 ve h11 bulabildim sadece. hir2 için olduğuna emin misiniz?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 05, 2021, 15:54:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 05, 2021, 18:44:54 »
siyah kutu hir2 olarak hiç bir yerde bulamadım :( sadece mavi kutu var hir2. siyah kutu h4 ve h11 bulabildim sadece. hir2 için olduğuna emin misiniz?
Daha öncede H4 için yoktu siyah kutu belki stokta kalmamıştır, otovera nın kendi sitesi üzerinden kontrol ettiniz mi?
Üstteki mesajlarda TLF numaralarını yazmıştım oradanda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 05, 2021, 18:51:25
İnwells için stok yok yazıyor ama Philips olarak var 6500 K parlak beyaz olarak bilgi var ama lümen bilgisi yok fiyat olarak 349 TL fiyatı var,
https://otovera.com/plx9012
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Eylül 05, 2021, 19:12:12 »
Teşekkür ederim. Ancak inwells istiyorum. Philips istemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 10, 2021, 08:56:39 »
Merhaba

Otovera n11 mağazasından aldığım şu ürünün montajını tamamladım ve 1 günlük kullanım deneyimimi paylaşmak istiyorum.
https://urun.n11.com/ampul/inwells-yeni-csp-cip-led-xenon-h1-h4-h7-h11-hb3-hb4-hir2-h15-P138130255

Montajı kendim yaptım. Elimden böyle şeyler gelmez normalde ama hiç zorlanmadım. Youtube dan izleyerek 1 defada yaptım. Far yuvaya tam oturdu, hiç sıkıntı çıkmadı. ancak kabloları taktıktan sonra hemen kontrol etmek gerekiyor doğru mu taktınız diye. Zira hangisi + hangisi - belli değil soketler üzerinde. Fanı araç çalışmıyorken baya gürültülü ancak araç çalışınca hiç duyulmuyor. Farın performansına gelecek olursak, görüş alanı yanlara doğu baya genişledi. Selektör tam şimşek etkisi olmasa da çok şiddetli ve ani şekilde çakıyor. Uzunların yandığını hissedebiliyorsunuz rahatlıkla ama halojenin uzunlar daha iyiydi sanki, bilemedim. Bariz ufuk çizgisi belli oluyor. Aynı şekilde en yüksek far ayarında (0) hiç karşıdan selektör yemedim. Eyyorlamam bu kadar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Eylül 10, 2021, 11:33:57 »
Hayırlı olsun Ali bey,
Her ürünün artısı eksisi olur illaki,zaten sonradan takma LED ampüller orjinal kadar performans sağlamaz,yağmurlu  havalarda görüş mesafesi düşmezse sıkıntı etmeyin gerisini.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 13, 2021, 02:19:45 »
merhaba 2021 model araç için led taktırmayı düşünüyorum. Çoğu kişi serviste takılan ledlerden memnun kalmamış. Aracımda beyaz ışık istiyorum. Dışarda led uygulaması yaptırsam garanti sürecini bozan bir durum olurşurmu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 13, 2021, 06:28:31 »
merhaba 2021 model araç için led taktırmayı düşünüyorum. Çoğu kişi serviste takılan ledlerden memnun kalmamış. Aracımda beyaz ışık istiyorum. Dışarda led uygulaması yaptırsam garanti sürecini bozan bir durum olurşurmu ?
Oluşmaz
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 14, 2021, 21:49:43 »
herkese yıllar sonra merhaba. forumun eskileri hatırlar belki, yenileri hiç bilmez. 10 yıla yakın süredir yokum buralarda. bu konuyu görünce yazmadan duramadım.

eşimin eski arabasında(2011 elegance auris) siyah kutu inwells xtreme plus kullanmıştık, muhteşem bir aydınlatması vardı. yeni arabasına(2020 flame x hybrid corolla) bu ampulü bulamayınca aynı chip'i kullandığını(seoul) iddia eden başka bir markanın (femex) en iyi ampulünü aldım, ciddi de para verdim ancak xtreme plus ampullerin yanına yaklaşamadı. 2-3 aydır otoveranın tepesindeyim, inwells xtreme plus hır2 geldiği zaman alacağım, gece sürüşünü aşırı keyifli hale getirmişti.

bu arada femex nano gt de kötü demem, gayet yeterli bir ışık şiddeti var. sadece inwells xtreme plus kullandıktan sonra bana daha az geldi o kadar.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2021, 10:51:54 »
herkese yıllar sonra merhaba. forumun eskileri hatırlar belki, yenileri hiç bilmez. 10 yıla yakın süredir yokum buralarda. bu konuyu görünce yazmadan duramadım.

eşimin eski arabasında(2011 elegance auris) siyah kutu inwells xtreme plus kullanmıştık, muhteşem bir aydınlatması vardı. yeni arabasına(2020 flame x hybrid corolla) bu ampulü bulamayınca aynı chip'i kullandığını(seoul) iddia eden başka bir markanın (femex) en iyi ampulünü aldım, ciddi de para verdim ancak xtreme plus ampullerin yanına yaklaşamadı. 2-3 aydır otoveranın tepesindeyim, inwells xtreme plus hır2 geldiği zaman alacağım, gece sürüşünü aşırı keyifli hale getirmişti.

bu arada femex nano gt de kötü demem, gayet yeterli bir ışık şiddeti var. sadece inwells xtreme plus kullandıktan sonra bana daha az geldi o kadar.
Yaşadığınız sorun iki araç arasındaki far yapısı farkından kaynaklanıyor olabilir,eğer yeni aracınızda mercek far varsa LED ampüller çok başarılı olamıyorlar.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 15, 2021, 15:18:22 »
Yaşadığınız sorun iki araç arasındaki far yapısı farkından kaynaklanıyor olabilir,eğer yeni aracınızda mercek far varsa LED ampüller çok başarılı olamıyorlar.

Mercekleri araştırdım diyemem ancak iki araçta da mercek mevcut. 2007-2012 arası auris ler de mercekli far kullanıyor.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 15, 2021, 20:45:42 »
Mercekleri araştırdım diyemem ancak iki araçta da mercek mevcut. 2007-2012 arası auris ler de mercekli far kullanıyor.
O zaman ampül0n tasarımında farklılık olabilir, inwells ile aynı çipi kullanması aynı ışığı verecek anlamına gelmez,ışık şiddetini etkileyen farklı unsurlar var,
Kullanılan Led'ler güçlü olmayabilir,ışık şiddeti lümen ile belirlenir ama herzaman kutu üzerinde yazan reelde aynı olmuyor.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 04, 2021, 11:35:31 »
Merhabalar,

2021 Corolla aracıma alır almaz yaptığım ilk değişikliklerden biri led far takmak oldu. Serviste takılanları kendim gözlemledim, aydınlatma şiddetini hiç beğenmedim, ki genel kanı da bu yöndeydi kullanıcıları beğenmiyordu. Bunun üzerine araştırmaya koyuldum ve fiyatı diğerlerine göre biraz tuzlu olsa da seçimimi Photon markasının Milestone serisinden yana kullandım. Satın almak isteyenler için ürün linki şudur:

https://www.maveraotomotiv.com/urun/photon-milestone-hir2-9012-commander-edition

Net söylüyorum, inanılmaz memnunum ve akşam görüntümü aşırı iyileştirdi. Kesinlikle tavsiye ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 13, 2021, 15:13:52 »
Photon milestone hir2 commander edition 12000lumen led siparisi verdim bugun. Trendyolda firsat urunu olarak indirimde su an 523 tl ye aldim.Son 1 urun kaldi ilgilenenler icin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 13, 2021, 15:50:37 »

Hoş geldin Türkay.  En son seni hatırladığımda üniversite öğrencisiydin :)
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -