0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ürün marka olarak güzel ama siyah kutu olanını alın bu mavi kutu,aynı ürünün siyah kutulu olanı daha yüksek lümen değeri var,yada Philips olanı var 350 TL fiyatı olması lazım,hatta daha önceki msj'da size TLF numaralarını yazmıştım.
siyah kutu hir2 olarak hiç bir yerde bulamadım sadece mavi kutu var hir2. siyah kutu h4 ve h11 bulabildim sadece. hir2 için olduğuna emin misiniz?
merhaba 2021 model araç için led taktırmayı düşünüyorum. Çoğu kişi serviste takılan ledlerden memnun kalmamış. Aracımda beyaz ışık istiyorum. Dışarda led uygulaması yaptırsam garanti sürecini bozan bir durum olurşurmu ?
herkese yıllar sonra merhaba. forumun eskileri hatırlar belki, yenileri hiç bilmez. 10 yıla yakın süredir yokum buralarda. bu konuyu görünce yazmadan duramadım.eşimin eski arabasında(2011 elegance auris) siyah kutu inwells xtreme plus kullanmıştık, muhteşem bir aydınlatması vardı. yeni arabasına(2020 flame x hybrid corolla) bu ampulü bulamayınca aynı chip'i kullandığını(seoul) iddia eden başka bir markanın (femex) en iyi ampulünü aldım, ciddi de para verdim ancak xtreme plus ampullerin yanına yaklaşamadı. 2-3 aydır otoveranın tepesindeyim, inwells xtreme plus hır2 geldiği zaman alacağım, gece sürüşünü aşırı keyifli hale getirmişti.bu arada femex nano gt de kötü demem, gayet yeterli bir ışık şiddeti var. sadece inwells xtreme plus kullandıktan sonra bana daha az geldi o kadar.
Yaşadığınız sorun iki araç arasındaki far yapısı farkından kaynaklanıyor olabilir,eğer yeni aracınızda mercek far varsa LED ampüller çok başarılı olamıyorlar.
Mercekleri araştırdım diyemem ancak iki araçta da mercek mevcut. 2007-2012 arası auris ler de mercekli far kullanıyor.
herkese yıllar sonra merhaba. forumun eskileri hatırlar belki, yenileri hiç bilmez. 10 yıla yakın süredir yokum buralarda. bu konuyu görünce yazmadan duramadım.