0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler böyle seyleri PM den atarsaniz daha iyi olur.
nikon d80 tek geçerim...
Güzel de, kaç paradır bu D80?
Umut güle güle kullan iyi bi şeye benziyor. Odtü mezunu çırak, acemiliğini gel bizim buralarda at. Doğayle iç içe
yapmaya tüh geç kaldık desene .eh yapacak bişey yok iyi günlerde kullan demekten başka. makınadan sıkıntın olursa siteden ulaşırsın bana elimden gelenı yaparım.tabiiki inşallah çıkmaz sorun.
talibanları naptın umut dostum. ergenekondanmı aldılar yoksa. develerde hoşmuş.aslında banada lazım birtane.hiç olmazsa daha az yakar bu develer kusura bakma resimleri hep tiye alıyorum ama sende buluyosun ilginç resimleri neyapalım gülmeye bahane arıyorum bende.
umut bey samsung makınayı önermem size.neden derseniz o cihazların onarımını ben yapıyorum çünki sony ve samsung un yetkili servisiyim diyorum başkada bişey demiyorum.sen yabancı değilsin samsung kamera olsun fotograf makınası olsun tavsiye etmem sony güzel makınalar yapıyor tavsiye ederim ama garanti bitiminde servis onarımları çok pahalıya mal oluyor.ben olsam nıkon dan şaşmam.saygılar...
murat bey pil yuvasında sanırım oksitlenme mevcut cihazlarda.onlarda öyle bir metal kullanıyorlarki pil yuvalarında ince bir tabaka oksit yapıyor haliylede pil tam olarak gücü makınaya aktaramıyor.tavsiyempile temas eden yerleri silgi ile silerek temizleyin.(örneğin arkasında silgi bulunan kurşun kalem)
Umut abi çok ısrar ettin sana birkaç eski arşivden nü foto atayım bari çalışmalarına da örnek olsun Işık geçişlerine dikkat et nasıl ama ?
Benim kafamın kel oldugunu hatırlamıyorum ama....Gayet sık ve kırlaşmış durumda
İstek yapıyorsun özelden geliyor abicim foto...Ama dengen bozulur benden söylemesi...Benim gibi kendini foto sanatına verirsin sonra karışmam:)))))))
Fark etmez abi.Hiç mi hiç fark etmez.Benim bünye sağlamdır.Senden önce ben merak salmıştım zaten.Ama ne zaman nede makina yok.Olmayınca da ne yaparsın elin mahkum beklersin öyle...Şimdi kim bana PM dem göderiyor.Ortalığı fena dağıtırım ha...Söyleme di demeyin..