0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın, ben üst gözü kaptırdım ama alt göz hala bende, kahramanca savunmaya devam ediyorum
alt üst hepsi benim... yaşasın bekarlık
Haklısın, bizi feleğin sillesini olmasa bile fiskesi yedik biraz, yüreğim burkuluyor bekar arkadaşları düşündükçe
evlilik sözleşmesi yapacam abicim..torpido gözleri benim diye...
Bağırmazsan neden sesin az çıktı derler değil mi? İstemiyor muydun diye sorarlar bide
İyiki araba üretenler kadın olamamış
evlilikten şikayet edenlerin hala evli olması komik geliyor bana. hadi yaptın bi hata evlendin, gençtin heves ettin filan diyelim. o kadar sıkıyorsa evlilik bırak dön bekarlığa dimi? onu yapamıyorsan da kuru kuru şikayet etmeyin. dırdıra giriyor.
Evlilik para gibidir, varlığı bir dert, yokluğu yara
bak babama dayanamamış anneme bana eyvallah demiş
Kadınların sorunu park etmede. Genetik bişey. Uzaysal algılarının zayıflığınan kaynaklanıyor. Bunun dıışında mükemmel birer sürücü olmalarını engelleyen hiçbirşey yok. Ayrıca elleri ve ayakları bizimkilerden daha hassastır.
Bunu bilir bunu söylerim.Akılları her türlü hinliğie şeytanlığa çalışıyor.Ve en iyisini yapıyorlar ama şu araba kullanma ve park işine kafaları basmıyor.Nedendir acaba. Umut abi Dr.Tuncer'e bir sevk etsek mi acaba.Amcaoğluna göndermeyelim vizitesi çok pahalı
))))))))))))))))))))))Taktı adam Tuncere...))))
Harbiden taktım değil mi? Ama ne yapayım elimde değil....Ahhh Tuncer ah..OSquel 500mg sana içirmek lazımdı.Günde iki adet hemde...(İlacın ismini yanlış yazdım bilerek)
Ben de 8 ay Lustral kullanmıştım. Pamuk gibi ettiydi beni...Her anlamda:)))))))))))))))))))))))))
Pamuk derken bebişim
))))))))))))))))))))))Fazla detay zararlıdır...