Hadi hayirlisi Ufuk, motor degistirme isi epeyi heyecanli ve masrafli bir seruven.Insallah istedigin gibi bir sonuc alirsin. Ben de bekliyorum montajdan sonraki resimleri
ahmet abi motorum falan hepsi hazır ama kargo ve gümrük parasını taaoplayamadığım için alamıyorum malesef

yakında bi loto çıksa hiç fena olmaz hani
Belki hurdalıktan bir 3sfe bulup 3sgte olacak şekilde modifiye etmek bir alternatif olabilir.. ??
aslında 3sfe de güzel bir motor corolla için ama gönül hep 2jzden yana

go kartım olsun motoru 2jz olsun
6 silindirliymiş o.. Sığar mı ki ??
6 silindir 3.0 çift turbo...sığmaz abi..biraz kesip biçmek gerekebilir, ama bizim kaputlar da maşallah, değil 3.0 3.5 v6 kaldırcak gibiler, kocamanlar, 1.6 içinde küçücük kalıyor
ae101 e sığdıran bir vatandaş var

irtibata geçebilinse çook iyi olur ama maalesef
türkay kargoyu toplayınca takıcağım motor 2jz zaten

motor ve yürüyen aksam hazırda şuan ama tr ye getirmek için para topluyorum....3sfe yi çevirmek sadece blok kalcak herşey değişcek yani astarı yüzünü geççek....
Heyacanla bekliyorum Ufuk
ufuk 2jz getirtceksen aracı arkadan itiş mi yapcaksın?
ahhhh ahhhh o turuncu varya yaktı beni yaa
evet arkadan itişe çevircem türkay....supra arka yürüyenide var hazırda.....coşkun bende heycanla olayları halletmeye çalışyorum
yok artık

lastik ebatını büyütmen lazım, ay dur çok heyecanlandım

bir tur verirsin demiii
Ankarada ki en son yapılan draglarda turuncu bi vosvos vardı yarıştığı araçları geçmişti demişlerdi ki porsche motor takılı diyorlardı ama bizim kasalara arkadan itişli motor nasıl takılacak gerçekten merak ediyorum inşallah yaparsın Ufuk ama bi supra alsan bence daha ucuza gelir
sadece lastik kurtarmıyo türkay bide arka çamurluklar her 2 taraftan 75mm açılcak

ali abi o vosvosu bilmiyorum ama bugaruyu buliyorum impreza motorlu vosvos..hatta bi abla kullanıyodu onu.....baya bi kesilcek yer olucak ama sonuçta bi şekilde sığıyo.....benim hayalim supra zaten ama maksat olmayanı yapmak hemde çok şakacı bi araba olsun istiyorum
Hmm anlıyorum..
Transmisyon , differeansiyel şaft falan zor iş.. En iyisi bir önde bir de arkada motor olsun.. 4 tekerden çekişli olsun
resmiyette bir sorunu oluyormu bu motor değiştirmenin? Mesela tutsam 1,3lt multijet motorunu alsam AE101'e koysam pratikten ziyade ruhsatta muayenede vs. Sorun yaşarmıyım? tabi öyle birşey yapacağımızdan değil ya, meraktan soruyorum
resmiyette bir sorunu oluyormu bu motor değiştirmenin? Mesela tutsam 1,3lt multijet motorunu alsam AE101'e koysam pratikten ziyade ruhsatta muayenede vs. Sorun yaşarmıyım? tabi öyle birşey yapacağımızdan değil ya, meraktan soruyorum 
Proje yaptırmak, onaylatmak falan gibi işlemleri vardır her halde. (tahminen)
Evet proje cizdirmeniz lazım.Onaylanması lazım emniyetten yoksa Muayeneden gecemiyorsunuz.Biraz cetrefilli bir iş.