0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Video için teşekkürler , bilginiz var mı bilmiyorum ama bu ledlerin 7023 olanları var 7021ler gibi çift taraflı değil de bir de uçta yuvarlak alanda fazladan ledler var, acaba bunlar yerine onlardan alsak aydınlatmada ciddi fark olur mu iç ve bagaj için o ledlere bakıyorum , 7021 ler fazlasıyla yeterli mi sizce ?
Paylaşımınız İçin teşekkürler. Keşke eski Ledler ile yenilerini kıyaslasaydınız gece görüş olarak. Mümkünse arka stopları gece çekip atar mısınız.
Mutlu Bey, paylaşımlarınız için teşekkürler. Ben bu sarı sinyal ampullerini değiştirmek istiyorum. Katalokta 21w köşeli ampul yazıyor. Ama internette 21w t10 led yok gibi. Bununla alakalı bir fikriniz var mı? Veya bunları değiştirdiniz mi?
Gece resimleri.Bir ışığa, bir de karanlığa odaklayarak çektim daha iyi fikir vermesi için. Yine de ledler gözüküyor yuva hafif eğimli durduğundan. Fakat parlak yüzeyden yansıyan ışık düz bir çizgi oluşturuyor. Ledlerin tepesine şapka gibi bir şey konulursa o ışık daha iyi ortaya çıkıp daha güzel durabilir.
Mutlu Bey, bu stoplara kırmızı yanan ledlerden taksak nasıl olur? Bir fikriniz var mı? Teşekkür ederim. Selamlar.
bu stop parklara kırız led taksak beyaz ledlere göre daha üst paketlerdeki ''ledimsi' görüntü edebilir miyiz yoksa beyaz yeterli mi ? elimde 1 takım photon 7023 var baya güçlü ışık veriyor araç içini bembeyaz yapıyor ya bunları takıcam ya da femex in n11 de kırmızı t10 ledleri var onları alıp takıcam ne önerirsiniz ? üst paketteki hem ön hem de arka aydınlatmalarda ışıklar çok güzel homojen baya zaten içeriği de değişik
Homojen gözükmesi için arkadan bakıldığında ledin ışığı direk görülmemeli. 2 tarafa yansıtarak ışık gözükmeli. O zaman homojenlik sağlanıyor. Yukarıda anlatmıştım. Kullandığım ledlerin tepesine direk ışık gözükmesini engelleyecek bir şapka yapmayı planlıyorum.
Peki beyaz led yerine kırmızı led kullansak gözle görünür bir fark olur mu homojenlik anlamında ? yoksa camlar zaten kırmızı fazla fark olmaz mı dersiniz ?
İç aydınlatma, plaka veya bagaj aydınlatması için t10 un mercekli olan 7016 mı iyi olur 7021 olanı mı