muharrem bey bızde 400 $ aynısını temın etme sansımız varmı..Yardım edebilirmisiniz bu konuda tesekkürler..
hocam inan kendim için bile arkadaş ile 2-3 ay bekledik ticari olarak bu işide yapmadığımız için birşey diyemiyorum. Fakat bazı arkadaşlar bildiğim kadarı ile hediye paketi halinde yurt dışından sipariş ile almışlar...
harika olmuş tam oturmuş yerine.
Muhammed bey bu ürün tam olarak ne diye geçiyor kodu modeli markası nedir ne diye isteteceğiz yurt dışından benim istetebilme imkanım var Ama ne olarak sipariş adı vereceğiz
birde çerçeveyi nerede yaptırabiliriz adres verebilirmisiniz
Ceyhun kardes birer tanede biz yaptırsak iyi olmazmı..Ama utku kıskanır oda ister bizimki corollada o neci..Güzel olmus güle güle kullansın teybı taktırdıktan sonra forumuda unuttu arkadas..Valla internette 2,0 corolla dıyor onun uzerınde gordum sahıbınden comda harıka bir cihaz adam satmam dıyor..
valla tuncay kardeşim çok iyi olur aslında da. ne bilim pandizotçu fallan diyo. biz uğraşabilirmiyiz öyle şeylerle. bulsak bile cihazdan bana en yakın yer trabzon. trabzonda pandizotçu bulabilirmiyim ki ben.
Valla kardeş biz zor yaptırırız bulundugumuz yerlerde imkanlarmız kısıtlı kardasım..Ama yakısmıs demi güzel olmus..Ceyhun kardes ben tüp taktıracam ciddii ciddi bagaj düşündürüyor..
değerli arkadaşlar şehir dışında olduğum için mesajlarınıza cevap yazamadım; Cihazı Yurt dışından özel olarak corolla ya uygun model olarak getirttim dediğim gibi soket yapısı bizim arçlara uygun hiç bir değişiklik yapmadan takabiliyorsun, hatta direksiyon dan kontrol desteği bile varmış onuda geçen gün kitapçığını okurken gördüm. Cihaz piyasada satılanlara göre biraz büyük olduğu için Özel çerçeve İstanbul Güven Pandizot ta yaptırdım. yaklaşık 2 aydır aktif olarak kullanıyorum navigasyonu çalıştırdım; telefon ile cihaz üzerinden görüşmek ayrı bir zevk eğer özel olarak detay resim isteyen arkadaşlar olursa onlarada detay resimler çekerim. Ürünü
www.alibaba.com da corolla navigasyon olarak bulmuştum. Selamlar
Muhammet bey, süper olmuş. Umarım benimkide sayenizde full çalışacak. Bu arada teminde en iyi yöntem Çin'e gidip gelen bir arkadaşınızın olması. 2008 corolla'ya taktırdığım cihazı bir arkadaşıma getirttim. 450 dolar.
Bende çinli bir arkadaşa getirtmiştim; bu cihazlar direksiyondan kumandayı da destekliyor siz mevcut durumu giderin onunla ilgili çalışma yapınca da buraya yazarım.
merhabalar muhammed bey,hayırlı olsun.Mutlaka ben de taktırmalıyım.İzmir de bunu yapabilecek birileri var mı ?Bilgi veren olursa sevinirim.
evet muhammed bey bizde bu ürüne sahip olmak istiyoruz acaba o arkadaşınıza böyle toplu olarak getittirme şansımız olsa parasını burdan versek göndersek.çok güzel olurdu.dubledin e vereceğim bi tomar para yerine 300 dolara multimedia almış olurduk.saygılar
cerceveler ancak ın-dash motorlu dvd ler ıcın olanların uzerınde oynarayak buhale getırılıyor.ısı ıyı bılen tesısatcılar yapabılıyor.cıhazı getırme konusunda yardım edebılecek kımse yokmu?yada bıze cıhazın marka ve kod numaralarını versenız??
Muhammed bey,
Şimdi 2004 model corollası olan bir arkadaşım için DVD nav. sistemi getirtiyorum. Sizin sistemle aynı olacağı için size bir kaç sorum olacak;
1. Yol bilgisayarı çalışacak mı?
2. Siz çerçeveyi yaptırtmıştınız. Orjinal çerçevesi yok muydu, yoksa da vardı da uymadı mı? Çünkü Avrupa ve Amerika kasa araçlarda ses sisteminin ölçüleri farklıymış.
3. Bir de dual zone özelliği olduğunu biliyorum. Ancak hem benim sistemde hem de bu yeni taktıracağımız sistemde bu özelliği nasıl kullanacağız? Ben aslında bir kere kazara bunu başardım, yani görüntü gps iken radyo dinledim. Ancak bir daha başaramadım.