yüreğim ağzıma geldi abi, toyotanın sağlamlığınıda birkez daha görmüş olduk
Kusura bakma ama eşek şakası oldu bu o yaralanan kişiye Allahtan şifa sana da insaf diyorum böyle şaka mı olur? Yinede Şükür ki şaka
Kızma o kadar Ali'ciğim. Bak dayanamayıp 3.mesajda şaka diye geçtik işte. Özürde diledik

Şöföre acil şifalar. Artı kasko olsada sanırım başkası kullanadığı için eğer poliçede yoksa (tahminen yoktur) sahibi para alamayacak sigortadan, adam iyileşince bi araba borçlu iyileşecek. Allah kolaylık versin valla.
ARghghghggggg, bir anlığına şoke ettin beni be İsmail
vallahi bende yeni okudum, Umut abiyi takip ederdim

))))))))))))
gerçi araba senin araba olmadığı belli,
1. stickerlar yok
2. bebe koltuğu yok
3. ön panjur nikelajları seninkine göre daha ince
4. cam altı nikelaj bantları yok
5. kapı kolu nikelaj bantları yok
ama insan ilk okuduğu an bunları farkedemiyor.
Murat'ın tespiterini bende yaptım.Araba senin araba değil de ne oluyor diye düşünüyordum kara kara..Allah'tan şakaymış.Fotoda ki kaza yapan arabadakilerin kemerleri bağlıydıysa kimseye bir şeyler olmamıştır diye düşünüyorum.Dikkat ettiyseniz yolcu kabininde her hangi bir deformasyon yok..Sağlam arabaymış...
yok ismail abi böyle şaka harbiden olmaz resimlere 15 dakka baka kaldım nasıl olur die resmen şoka girdim bidahada alttaki yorumlara bakmadan konuyu okursam iki olsun abi olmaz ya böyle şaka bide zigana dedin benim memleket Gümüşhaneliyim bende' BU ZİGANA'DA ÇOK OLUYOR ARTIK ' yazdığını görünce eyvah dedim Özlem abla aklıma geldi hemen, Abi resmen başımdan aşağı kaynarsular döküldü Allah muhavaza abi şakası bile şoka soktu haala içim sızlıyor abi gözünü seviyim bidaha böyle ağır şakalar yapma abiciğim offf
Ya İsmail bey vallahi alacağınız olsun yüreğim ağzıma geldi , çok üzüldüm şaka olduğunu öğrenene kadar ,
neyse sizlere bişey olmasındaa .
güvenli sürüşler , aman dikkatli olalım .
Resimleri görünce tüylerim diken oldu. Bununla geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun ismayil bey, keşke hiç vermesdiniz arabanızı , şimdi belkide vicdan azabıda duyuyorsunuzdur, arkadaşınızın yaralanmasına sebep olduğunuz için, belkide yakınları sizi suçlayacaklardır, iyilik edeyim derken adamın sakat kalmasına, belkide ölmesine sebep olacaksınız, üstelik kazayı başkası yaptığı için kaskodanda zırnık alabileceksiniz, ne diyeyim artık gerçekten büyük geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun ismayil bey, keşke hiç vermesdiniz arabanızı , şimdi belkide vicdan azabıda duyuyorsunuzdur, arkadaşınızın yaralanmasına sebep olduğunuz için, belkide yakınları sizi suçlayacaklardır, iyilik edeyim derken adamın sakat kalmasına, belkide ölmesine sebep olacaksınız, üstelik kazayı başkası yaptığı için kaskodanda zırnık alabileceksiniz, ne diyeyim artık gerçekten büyük geçmiş olsun
Kemal abi,Kemal abi İsmail şaka yapmış şakaaaaa...Yorumları tam okusana abi
İsmail abi görünce yazını dedim yok daha neler baya bi afalladım arabayı çözmeye çalıştım neyse ki şüpahelerim doğru çıktı.
Kemal abi adamı öldürürsün sen ya
"Şaka gibi" diye ipucu veriyor aslında..
ben ön kapılarda olmayan stickerlardan direk çaktım olayı. yeme bizi abi...

neyse canım kaskodan yenisini alırsın abi sıkma canını
Belliydi bir saka planladigin.
Yeni okudum icimden Allah korumus derken, ulen Ismail'e dönüverdir birden.
Ne diyeyim ki 1 gün sonra bile yedim bu numarayi.
Valla arkadaşlar bazılarınızı bayağı üzdümki, Yüce Allah hemen uyarıyı çekti. Bi daha yapmam söz. Bu sabah park ederken 2 araç arasına sağımdakini kollarken solumdakinin tampon ucuna aracı sürttük. Mubarek araba da hiç ses almıyo, hissettitmiyoki o an durasın. Ufak sıyrıklar var şimdi pasta yaptırmaya gidiyorum. Bu şaka değil, gerçek. Koyacam fotosunu.
Çizikli haliyle çekemedim, o moral bozukluğuyla bir an önce cila yaptırıp ne kadar kalacak onu görmek istedim ama 2. foroğrafta az buçuk biraz belli oluyor. Arka kapının ortasından az ileriye kadar o şekilde bir el genişliği kadar çizdirdik. Sağlık olsun...

Geçmiş olsun İsmail hocam, bunlar ufak dertler, takma kafana.