0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan sonra aşı olmayip hasta olanlarin tedavi masraflari kendilerinden alinacaktir desinler...madem hastalik yok deyip aşı olmuyorlar ,inanmadiklari seye yakalaninca da kendileri cekmeli cezalarini.
Sabredin biraz daha virüsün son zamanları,tarihi kayıtlara göre dünya tarihinde hiçbir pandemi 2 yıldan uzun sürmedi en can alıcısı İspanyol gribi bile 1918 1920 yılları arasında bitti.2020 16 Eylül'de aşı yaygın değilken;Mesaj Birleştirildi: [time]Eylül 07, 2021, 18:25:01[/time]6 Eylül 2021 aşılama devam ediyor ama ölümler nerdeyse 2020 nin aynı ayından 4 katından fazla bu durumu bilen biri varsa bana açıklasın lütfen,bu işte bir terslik var ama kitabı neresinden okusam bilmiyorum.
6 Eylül 2021 aşılama devam ediyor ama ölümler nerdeyse 2020 nin aynı ayından 4 katından fazla bu durumu bilen biri varsa bana açıklasın lütfen,bu işte bir terslik var ama kitabı neresinden okusam bilmiyorum.
1. İnsanların artık (aşılı veya aşısız) önlenmlerini gevşetmesi2. Gevşeyen önlemler neticesinde semptom gösteren ve temaslı sayısının artması3. Test sayısı dolayısı ile semptomsuz bile olsa vaka'nın vaka sayılmasıNot: belli bir döneme kadar SB'nın semptomsuz pozitifleri "vaka" olarak listeye dahil etmediği gerçeğini de unutmamak gerekli.
Sabredin biraz daha virüsün son zamanları,tarihi kayıtlara göre dünya tarihinde hiçbir pandemi 2 yıldan uzun sürmedi en can alıcısı İspanyol gribi bile 1918 1920 yılları arasında bitti.2020 16 Eylül'de aşı yaygın değilken;Mesaj Birleştirildi: Eylül 07, 2021, 18:25:016 Eylül 2021 aşılama devam ediyor ama ölümler nerdeyse 2020 nin aynı ayından 4 katından fazla bu durumu bilen biri varsa bana açıklasın lütfen,bu işte bir terslik var ama kitabı neresinden okusam bilmiyorum.
Bu tabloya göre sinovac aşısı serum fizyolojikten farksız hiç aşı olmayan %51, 2 doz sinovac %40 nerdeyse..
Bazı yerler hariç maske kullanımı nerede ise tamamen ortadan kalkmış gibi. Kontrol ise hiç görülmüyor. Tv'de yapılan açıklamalar da sanki zaruretten yapılıyor gibi görünüyor bu durumda.Vaka sayısının bu kadar çok olmasına rağmen vefat sayılarındaki sınırlı yükseliş, testlerde grip vb. virüslerin de pozitiflik üzerine etkilerini aklıma getiriyor, araştırmak gerekli. Bu önemli bir konu bana göre.
Zaten başından beri testler tam olarak doğru göstermiyor ki,grip ile çok kez karıştırıldı ve pandemi öncesi gripten vefat eden birçok insan vardı ama kimse bilmiyordu çünkü pandemi düzeyinde değildi,o yüzden her yıl kronik rahatsızlığı olanlar ve bağışıklığı düşük olanlara mevsimsel grip aşısı yaptırılması öneriliyor ve hâlâ da bu öneriler yapılıyor, DSÖ yeni açıklama yaptı "Aşılarda kurtuluşa çare olmayacak,aşı dağılımında adaletsizlik var" açıklamasında bulundu ve tamamlayıcı 3. doz aşısı vurulmasını onaylayan ülkeler var,bu nereye kadar gidecek kaç aşı daha vurulacak belli değil en doğru önlem MMT yi uygulamak kalabalık yerlerden uzak durmak mecburi girilmesi gerekiyorsa çift kat maske takarak girmek ve işimizi olabilecek en kısa sürede tamamlayıp çıkmak gerekiyor,kış gelmesiyle birlikte soğuklarda çökmeye başladı ve gündüz gece hava sıcaklıklarında dengesizlik oluşuyor,giyinme konusunda çok dikkatli olunmalı,gereksiz yere kafelere,restaurantlar'a,düğün salonlarına gidilmemeli,ama bakıyorum televizyon da izliyoruz vatandaşlar hiç takmıyor,tam gaz bütün etkinlikler devam ediyor,millet çift aşılı olunca iksir içmiş gibi zannediyor,iş yerinde hergün fazla maskeniz varmı diye soran vatandaşlar çıkıyor,milletin kafa yapısı covid'den korunma hakkında ki bildiği yanlışlar içler acısı durumda,aslında işin çözümü bellide uygulayan yok,covid olanlara tedavisi paralı deseler 2 aya covid biter ülkede bizim milletimizin cebine dokunduğun zaman canı yanar anlar,başka türlü anlamaz,Buda ayrı bir seçenek.