0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
0545 822 3877 numaralı telefondan sattıkları ürünün polyester mi, kadifemsi gibi olan mı, olduğunu öğrenmeye çalışıyorum:) Aradım, whatsup tan görsel iletip hangisi olduğunu sordum fakat zahmet edip cevap vermiyorlar. Az önce tekrar arama sağladım ben hassas insanlara ürün satmak istemiyorum cevabını aldım; ürün hakkında daha bilgi alabilmiş değilim:(. Görüşmelerimden edindiğim izlenim araca uyumsuz olacağı yönünde, bilgi alabilen varsa paylaşmasını rica ederim.
Bu kadar uygun olması ve bu şekilde cevap vermeleri gerçekten çok ilginç. Siparişin içinden çok farklı birşey çıkabilir diye düşündürmüyor değil insanı.
Ben de bu linkteki örtüden aldım bugün elime ulaştı denedim uygun görünüyor.sabitlemek için ufak yapıştırıcı türevli 3 m logolu cırtlı küçük etiketler de var.Şöyle ki kafama bir durum takıldı Allah korusun bir kaza anında yolcu hava yastığının doğru ve sağlıklı açılmasını etkilemez mi bu örtü sizce?https://umutotoyedekparca.com/urun/8949
Airbag plastiği patlatıyor da çıkıyor bu örtü mü engel olacak? Ümit Şahantimur bey daha önce airbag üstünde oturan kişiye yapılan şakayı paylaşmıştı forumda. Üstünde oturanı 2 metre yukarı fırlatıyordu.