Gönderen Konu: E210 Corolla Paketleri ve Özellikleri (Vision,Dream,Flame,Passion)  (Okunma sayısı 68439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Ynt: E210 Corolla Paketleri ve Özellikleri (Vision,Dream,Flame,Passion)
« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2020, 14:51:34 »
Türkiye'deki paketlerle Avrupa'daki paketler birbiriyle aynı değil. Avrupa'da da 3-4 paket varken, Avrupa'daki en düşük paket bile ekran hariç bizim Passion paketlerine yakın. Bu da yetmiyormuş gibi yine de burası daha pahalı.
Örneğin Sırbistan'da:
Gümrüksüz fiyat:             14.200€
Gümrüklü fiyat: (+%20): 16.990€
İndirimli satış fiyatı:         15.490€ = 134.763TL
Bir de bu araç Türkiye'de üretiliyor.
Düşündürücü...

Devlet ötv almasa bu fiyatta haklısınız. Önce ötv yi ekleyip sonra toplam fiyatın kdv si alınacak.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2020, 14:51:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 40 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 12, 2021, 09:26:40 »
Arkadaşlar multimedyayı karıştırırken audio kaynakta usb2 yazısı gördüm. Bilgisi olan var mı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 12, 2021, 09:34:43 »
Arkadaşlar multimedyayı karıştırırken audio kaynakta usb2 yazısı gördüm. Bilgisi olan var mı acaba
Usb2a mı yazıyordu yoksa sadece usb mi yazıyordu,araçta 2 tane usb girişi mevcut olması lazım şarj amperi ile ilgili olabilir veya biri şarj için diğeri multimedya için olduğunu belirtiyor olabilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 12, 2021, 09:55:45 »
Usb 2 yazıyordu. Fotosunu ekleyeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Eylül 14, 2021, 16:47:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 14, 2021, 18:07:55 »

Eklediğiniz fotoda sekmeler arası geçiş yapmanıza yarayan arayüz gözüküyor,oradan USB 2 yi tıkkayınca takılı bir USB varsa bellek içindeki verilere ulaşırsınız.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 14, 2021, 20:08:09 »
Ama nereye takacağız usb 2 yi. Kolçak içini denedim olmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 14, 2021, 21:56:18 »

Yazılım standart olmasından kaynaklı diye biliyorum 2. Bir usb yok orjinal multimedyalarda.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2021, 08:56:12 »

Halihazırda torpidoya taktığınız "Müzik" başlıklı flaşdiskin içinde içi boş ikinci bir partition olabilir mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 15, 2021, 17:34:58 »
Hayır ikinci bir partition yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 11, 2021, 23:12:04 »
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

2020 Dream MDS Sahibiyim, aracı 0 aldım şuanda 26000 km ‘de, Yetkili serviste montajı yapılan Landirenzo LPG kiti var üzerinde, senede ortalama 20 bin km yapıyorum.

Bu bilgileri verdikten sonra soruma geliyorum:

Aracımın üzerine 50 bin TL ekleyip 2020 Flame X Pack Hybrid ‘e geçmem sizce ne kadar mantıklı olur ? Hybrid kullanan arkadaşların yorumlarını ayriyyetten merak ettiğimi de belirtmek isterim , düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, iyi forumlar herkese 🙏🏻

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 12, 2021, 00:11:18 »
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

2020 Dream MDS Sahibiyim, aracı 0 aldım şuanda 26000 km ‘de, Yetkili serviste montajı yapılan Landirenzo LPG kiti var üzerinde, senede ortalama 20 bin km yapıyorum.

Bu bilgileri verdikten sonra soruma geliyorum:

Aracımın üzerine 50 bin TL ekleyip 2020 Flame X Pack Hybrid ‘e geçmem sizce ne kadar mantıklı olur ? Hybrid kullanan arkadaşların yorumlarını ayriyyetten merak ettiğimi de belirtmek isterim , düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, iyi forumlar herkese 🙏🏻
Hybrit flame x pack donanım olarak zengin bir araç ama yıllık yaptığınız 20 bin km nerelerde geçiyor,eğer çoğunluğu şehir içi ise hybrit sistem sizin için biçilmiş kaftan olur,uzun yoldada hybrit modellerin artısı var eğer aracın mantığını kavrarsanız yakıt tüketimi 4 lt ye kadar düşüyor ki 1.5 , 1.6 corollada bile zor yakalanacak değerler,
Araç hakkındaki detaylı yorumları aşağıdaki konudan okuyabilirsiniz,
https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=85410.msg1140237#msg1140237
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 09, 2022, 17:46:34 »
Merhaba arkadaşlar, tam 1 ay önce Civic aracımla kaza yaptım, araç pert oldu, sonrasında 2 gün önce Corolla passion x pack aldım 2020 model. Alışmaya çalışıyorum, ancak özellikle arama geldiğinde sadece numara gözüküyor isim gözükmüyor, bunun nedeni ne olabilir ve çözüm önerisi olan var mı? Bir de bazı durumlarda fren yaptığımda rahatsız edici bir ses gelmekte. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim, kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 09, 2022, 17:56:14 »
Merhaba arkadaşlar, tam 1 ay önce Civic aracımla kaza yaptım, araç pert oldu, sonrasında 2 gün önce Corolla passion x pack aldım 2020 model. Alışmaya çalışıyorum, ancak özellikle arama geldiğinde sadece numara gözüküyor isim gözükmüyor, bunun nedeni ne olabilir ve çözüm önerisi olan var mı? Bir de bazı durumlarda fren yaptığımda rahatsız edici bir ses gelmekte. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim, kolay gelsin
Öncelikle geçmiş olsun,yeni aracınızda hayırlı olsun,arama konusu çok değişkenli bir durum eğer gelen aramayı yapan kişinin ismi rehberde değişik karakterlerle kayıtlıysa bazen çıkmıyor bide telefondan izinlerin açık olması gerek ve telefon araca tanıtılırken herşey doğru yapılmalı izinleri açık konuma getirmelisiniz eşleşme tam olmalı,frene basınca gelen ses fren balatalarından geliyor malesef bu kasada kronik sorun gibi,balata değişince sorun bitiyor bir daha tekrarlamıyor, Toyota'nın bu kasada kullandığı balatalar sorunlu,eğer balatalar bitmişse veya değiştirmeye durumunuz varsa tem servis var oradan NIBK marka fren balatası alırsanız ses duymazsınız,yada aracın garantisi devam ediyorsa yetkili serviste işlem yapıyorlar belirli süre kesiliyor ses tekrar çıkarsa balata değişimi yapıyorlar.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 09, 2022, 18:18:48 »
Öncelikle geçmiş olsun. Yeni aracınız da hayırlı olsun. Telefon için sorduğunuz soruya cevaben, telefonunuzdaki rehber gmail gibi bir sisteme kayıtlıdır sanırım. Öncelikle tüm numaraları telefonunuzun hafızasına taşımalısınız. Sonra multimedyadaki rehberi silip tekrardan rehberi multimedyaya yükledikten sonra sorun çözülmüş olacaktır. Balata sesini Ümit Bey'in dediklerini yapmanız gerekiyor. Selamlar
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 09, 2022, 18:19:22 »
 :-[ :saygi:
Öncelikle geçmiş olsun,yeni aracınızda hayırlı olsun,arama konusu çok değişkenli bir durum eğer gelen aramayı yapan kişinin ismi rehberde değişik karakterlerle kayıtlıysa bazen çıkmıyor bide telefondan izinlerin açık olması gerek ve telefon araca tanıtılırken herşey doğru yapılmalı izinleri açık konuma getirmelisiniz eşleşme tam olmalı,frene basınca gelen ses fren balatalarından geliyor malesef bu kasada kronik sorun gibi,balata değişince sorun bitiyor bir daha tekrarlamıyor, Toyota'nın bu kasada kullandığı balatalar sorunlu,eğer balatalar bitmişse veya değiştirmeye durumunuz varsa tem servis var oradan NIBK marka fren balatası alırsanız ses duymazsınız,yada aracın garantisi devam ediyorsa yetkili serviste işlem yapıyorlar belirli süre kesiliyor ses tekrar çıkarsa balata değişimi yapıyorlar.
[quote author=Ümit ŞAHANTİMOR  (39478) öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim
telefondan izin konusunu anlayamadım, bağlantıyı Bluetooth üzerinden yapıyorum ben ararken sıkıntı yok ama beni aradıklarında sadece numara çıkıyor  link=topic=87858.msg1146094#msg1146094 date=1654786574]
[/quote]

Mesaj Birleştirildi: Haziran 09, 2022, 18:20:32
Öncelikle geçmiş olsun. Yeni aracınız da hayırlı olsun. Telefon için sorduğunuz soruya cevaben, telefonunuzdaki rehber gmail gibi bir sisteme kayıtlıdır sanırım. Öncelikle tüm numaraları telefonunuzun hafızasına taşımalısınız. Sonra multimedyadaki rehberi silip tekrardan rehberi multimedyaya yükledikten sonra sorun çözülmüş olacaktır. Balata sesini Ümit Bey'in dediklerini yapmanız gerekiyor. Selamlar
Evet numaralar gmail hesabına kayıtlı bi deneyeyim, teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 09, 2022, 23:03:21 »
Rehberinizdeki telefon numaraları +90 şeklinde kayıtlı ise multimedya ekranında kişi ismi ile görünmez. +9 kısmını silin sadece 0 ile başlayan kısım kalsın. Kayıtlı isim halinde görünecektir. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 10, 2022, 09:01:51 »
Herkese günaydın, multimedya ekranında yer alan klavyedeki büyük harf değişmiyor mu?
Bir de gelen aramayı nasıl reddedebiliyoruz?

Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2022, 09:04:07
Rehberinizdeki telefon numaraları +90 şeklinde kayıtlı ise multimedya ekranında kişi ismi ile görünmez. +9 kısmını silin sadece 0 ile başlayan kısım kalsın. Kayıtlı isim halinde görünecektir. :)
başka bir yerde de tam tersi +90 şeklinde yapın yazıyordu, dün akşam eşimin telefonunu +90 yaptım ve mailden sim karta taşıdım, bugün denedik ve ismi çıktı, ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum. Sim karta aktarmanın faydası oldu ise çok saçma olacak çünkü rehberde 700 numara var ve sim karta sadece 200 küsür numara eklenebiliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 10, 2022, 19:46:34 »
Herkese günaydın, multimedya ekranında yer alan klavyedeki büyük harf değişmiyor mu?
Bir de gelen aramayı nasıl reddedebiliyoruz?

Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2022, 09:04:07
başka bir yerde de tam tersi +90 şeklinde yapın yazıyordu, dün akşam eşimin telefonunu +90 yaptım ve mailden sim karta taşıdım, bugün denedik ve ismi çıktı, ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum. Sim karta aktarmanın faydası oldu ise çok saçma olacak çünkü rehberde 700 numara var ve sim karta sadece 200 küsür numara eklenebiliyor
Sim karta değil de telefon hafızasına kaydetmeniz gerekiyor. Sim kartta kısıtlı alan var. Telefon hafızasında genelde kayıt yeri olarak mail hesabımızı gösteriyoruz. Tüm rehberi telefon hafızasına atın ve kayıt yerini telefon yaparsanız sorun kalmayacaktır. Ancak senkronizasyon ayarlarınızı iyi yapın ki telefon hafızası sürekli mail rehberi ile eşitlensin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 10, 2022, 20:15:06 »
Sim karta değil de telefon hafızasına kaydetmeniz gerekiyor. Sim kartta kısıtlı alan var. Telefon hafızasında genelde kayıt yeri olarak mail hesabımızı gösteriyoruz. Tüm rehberi telefon hafızasına atın ve kayıt yerini telefon yaparsanız sorun kalmayacaktır. Ancak senkronizasyon ayarlarınızı iyi yapın ki telefon hafızası sürekli mail rehberi ile eşitlensin.
Erhan Bey'in dediği gibi, numaraları telefonun hafızasına kaydedin. Telefonda hafıza kartı varsa, rehberi hafıza kartına dosya oluşturup yedekleyin. Tabi bu yedeklemeyi gmaile de yapabilirsiniz. Telefonun bozulma olasılığına karşı.
O