Merhabalar,
Ref Ref marka aldım. Birebir uyumlu ve çok güzel bir ürün. Tavsiye ederim.
Refref 4d kaucuk 180 tl ye aldım , birebir uygun
Merhaba,
2019 Corolla sedan hybrid aracım için; Rizline marka paspas ve bagaj havuzu aldım.
Üretici sitesinde eliftuning diye bir isim gördüm, doğrudan onların sitesinden online alışveriş ile aldım.
84.55 ₺ paspas
170.05 $ bagaj havuzu oldu.
Online platformlarda ürünlerin her biri için ayrı ayrı daha ucuz fiyatlar vardı ancak üretici sitesinde adı geçmesi hasebiyle bu satıyıcı tercih ettim.
Sorunsuzca klips ile şöför paspasını taktım. Biraz halka kısmını bastırınca, mandalı döndü ve iyi şekilde sabitlenmiş oldu.
Bende buradaki tavsiyeler üzerine rizline seçtim, memnunum, aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim.
Arkadaşlar SAHLER markasının paspası çıktı.. 160liraya aldım. Mükemmel ürün tavsiye ederim.
aldığınız bu ürünlerin (tüm markalar için) kenar kısımları sert mi yumuşak mı ? zira kenarlar basıldıkça formunu kaybediyor, kaybetmeyen bir marka arıyorum
aldığınız bu ürünlerin (tüm markalar için) kenar kısımları sert mi yumuşak mı ? zira kenarlar basıldıkça formunu kaybediyor, kaybetmeyen bir marka arıyorum
Merhaba, aldığım rizline ürünü kenarları ile paspasın kendisi aynı malzemeden, yani yumuşak ancak şeklini koruyor.
Zaten aracın yan duvarlarına tam uyduğu için kenarını bükecek şekilde basmak için uğraşmak gerekir diye düşünüyorum.
Belki yoğun kullanımda arka koltuklarda sıkıntı olur, onu bilemem ama önlerde öyle bir sıkıntı söz konusu değil, kenarlar ve öne doğru uzantısı çok ayak altında değil çünkü.
Selamlar.
Merhaba, aldığım rizline ürünü kenarları ile paspasın kendisi aynı malzemeden, yani yumuşak ancak şeklini koruyor.
Zaten aracın yan duvarlarına tam uyduğu için kenarını bükecek şekilde basmak için uğraşmak gerekir diye düşünüyorum.
Belki yoğun kullanımda arka koltuklarda sıkıntı olur, onu bilemem ama önlerde öyle bir sıkıntı söz konusu değil, kenarlar ve öne doğru uzantısı çok ayak altında değil çünkü.
Selamlar.
zaten sıkıntı arkada önler bende de taş gibi oturdu ama arkalar kapı yanları ve ayak ucu çocuklar nedeniyle hemen eğri büğrü oldu
Arkadaşlar 2020 model corolla hb için internet sitelerindeki 2019 ve sonrası olarak belirtilen paspas alıp uyumlu olan varmı ? Ben satıcılara mesaj attığımda 2020 hb için uyumlu olmadığını bildiriyorlar. Alıp kullanan varsa hangi marka olduğunu yazarsa sevinirim.