0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5+7 = 12 hp alırsın arkadasım bende 12 hp artısı Oldu gerçekten etkilio hava filitresi ilede 15 hp güç aldım
Tamam bu fiyatlara myracing-otto alabilirsiniz 2.silencer li.Sahibinden.com tarzı sitelerde veya googlede bir arama yapın isterseniz.Ben o yolla satın almıştım.
ARKADASIM ÖNCELİKLE SELAM SES İSTİYORSAN sebring yada remus derim ama sadece son susturucuyla ses alamassın aracın hele enjeksiyonluysa patlatıcaksın benim aracım orjinaldi suanda sebring taktım kendm halletim arkadsımın oksijen kaynagı ile 70 lik borular taktım ve süper ses alıyorum + yaklasık 7 hp kadar güç aldım ses mükemmel arada ateşte atıyor egzoz patlıyor. ses istiyorsan paraya kıy ve remus yada sebring yaptır ama sadece son susturucu yaptırma komple kitini yaptır kat iptalide yaptırırsan sana 5 hp verir o 5+7 = 12 hp alırsın arkadasım bende 12 hp artısı Oldu gerçekten etkilio hava filitresi ilede 15 hp güç aldım
Bende sanayi işi dandik, Stars marka bi alet var. Gayet de memnunum. Sadece biraz tıfıl kalıyo. Şu soba borusu gibi olan egzozlardan almak istiyorum bakalım
Benimkini vereyim sana Coskun, 100km.'de 10-15 litre yakmak rahatsiz etmezse... Sen de orijinal egzosunu ver bana.