Gönderen Konu: güneşin zararları  (Okunma sayısı 4203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: güneşin zararları
« Yanıtla #20 : Mart 23, 2009, 12:00:30 »
Yok forumun resmi olarak bir  yaptırımı olmaz. Forumumuz Toyotanın bir  yan kuruluşu  olarak  değil sadece paylaşıma/yardımlaşmaya   gönül  vermiş insanların oluşturduğu bir  platform. Ancak bir  anlamda sivil toplum örgütü görevi  görür  diye  düşünüyorum. Çünkü  Toyota Türkiyeninde bu forumu okuduğunu düşünüyorum. Bu yüzden forumu gayri resmi bir  yaptırım olarak algılamak lazım.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 23, 2009, 12:00:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 23, 2009, 22:27:46 »
irfan senin cerceve deforme olmus sekli şemali degismiş.Kardes teybin alt tarafında bır acıklık var o niyeokadar fazla anlamadım ..Bence çerçeveyi değiştirmelisin ben benimkini cekebilirsem eklerim..Ancak cerceve fıyatını hemen söyleyeyım serviste 240 tl dısarda sanayıde cıkması 80 tl ye arkadasa ankara ostımden bulmustu allahtan ona gerek kalmadı garantıden deiştiler benım cerceveyı..Ama yenı takılanda eskisi gıbı soguk gunlerde catır cıtır sert acayıp kalitesiz bır plastık..Bence ocerceve gögsün seklinide bozmadan biran once cıkmayla deiştir yada oorjinal ama orjinale yazık derım 240 tl fiyat cekıyolar.Oraya cift taraflı bant koyupta gögüsüne yazık etme.kardees bende resmini cektim valla içime kurt düşürdün.diger arkadaslardadamı aynı bendede teyp tam oturmuyomus gibi duruyo
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 24, 2009, 00:30:42 »
servisle konuş çünkü kullanım hatası demişlerdir size üstünde hoplamadıgınız sürece aşırı sıcaklarda bırakmadıgınız sürece 2005 model toyotanın bu şekilde hata vermesi anormal değil mi??servis en başta degiştirelim der cunku para kazanacaklar.benim arabamda saga cekiyordu her gittigim bakımda belirtiyordum arabam saga cekiyor , 160 da 180 de giderken ses geliyor diye her seferinde rot balans ayarı yapıp yolluyorlardı en sonunda canım tak etti gittim bu araba arızalı ddim baktılar ön sag teker 4 mm geride cıktı bana fatura kestiler 700 lira tabi ki kabul etmedim az bi tartışmayla hatanın kendilerinde oldugunu anladılar.bence biraz üstüne gidin servisin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 104000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #23 : Mart 24, 2009, 17:15:19 »
sagolun arkadaşlar tekrar servise gideceğim bu arada araç zaten servist çünkü cumartesi bi ticari taksi sol tarafı komple cizdi avcılar sonkar a götürdüm birde orada soracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 24, 2009, 19:20:45 »
kardes ben de sabah cektim resimlerini ekleyeyim sanki tam oturmuyo  gibi duruyo benimkide sorunlumu acaba 2 ay oldu cercevenın degişimi..Tam yerine oturtamadılarmı acaba onu merak ediyorum şimdi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Nisan 01, 2009, 13:10:02 »
selam  arkadaşlar aracım sonkar avcılardaydı teyp problemine de baktılar ve torpidodaki atakların kırık olduğunu söylediler. çorluda güneşten olabilir demişlerdi. yani tamiri, yok gibi bu kadar basit mi olmalıydı yani yeyp tırnağı için komple torpido mu değişmeli anlamadım tasarımcıları da anlamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 02, 2009, 00:06:57 »
torpido derken cercevenın oturdugu gögüsümü diyorsun..Eger bu cereceve hiç  çıkmadıysa tırnaklar kendiliginden nasıl kırılıyo içerde tırnak yok tur herhalde cercevenintırnakları var bence sen cıkma bır cerceve bul onla montaj yaptır yada araya cift taraflı kaliteli bant yapıstır..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Nisan 02, 2009, 11:28:54 »
bu servisin dediği sadece çerçeve değiştirmekle olmuyormuş göğüsün üst kısmını da değiştirmek gerekiyormuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Nisan 02, 2009, 11:32:12 »
tuncay bey cift taraflı kaliteli bant  derken bi marka varmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #29 : Nisan 02, 2009, 14:47:29 »
bence çıkma olayını düşün artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Nisan 03, 2009, 00:02:54 »
bu servisin dediği sadece çerçeve değiştirmekle olmuyormuş göğüsün üst kısmını da değiştirmek gerekiyormuş

tuncay bey cift taraflı kaliteli bant  derken bi marka varmı
Ya valla gögüs tek parca irfan kardes o cok pahalıya mal olur neden böle oluyor dıye sormadınızmı bunun cercevesi hiç çıkmamıs durdugu yerde nasıl kırılıyo anlayamadım..Oraya 3m  marka kalıtelli yapıstırıcılar var çift taraflı hiç degilse birbirine sürterken  ses yapacagını sanmıyorum..Ne bıleyım valla benım cok canımı sıkardı öle bir görüntü:Kardes teypını sök kalıtelı bir teyp al oraya cercevesiyle taktır yada onu kullan..Yolbilgisayrının cok fonksiyonu yok ben düşünüyorum ciddi ciddi.
Ama bence baska bir servise gidin onlarında fikrini alın servıslerın bir dedigi bir dedigini tutmuyor..Ben hala gögüsün altında tırnak oldugunu düsünmüyorumm..Benımde antep amortisörun patlak dedi diyarbakırda saglam dedı servis raporunu gösterdım yanlıs bakmıslar dıyo ne yapcan inansan 400 ytl tek amortisöre istiyolar..
2011 d4d Corolla