0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meraba arkadaşlar dün Lovato Obd2 montajından sonra Sivasa döndüm. 190 km de 15 litre gaz harcadım. Ortalama hız 100 km, hava sıcaklığı 0 derece. Bunu bilgi olsun diye yazdım. Asıl konum sabah işe giderken motor buz gibiyken 1 dk çalıştırıp bekledikten sonra yola koyuluyorum 500 metre gittikten sonra benzinden gaza çok ufak sarsıntılı geçiş oluyor. Bunu sormak istiyorum dün yapılan montajdan sonra ertesi gün eksi 2 derece sıcaklıkta hemen gaza geçmesi normal mi ve de geçişi hissetmem normal mi?
Hayırlı olsun güle güle kullanın,gaza geçiş ısısı düşük ayarlanmış normalde ben Hatay'da yaşıyorum bulunduğum yer rakım yüksek olduğu için sabahları 0 yakın oluyor benim araç 1 km'den önce kesinlikle lpg'ye geçmez kışın en aşağı 35 derece olmalı ısı düşük olduğu için gaza geçişi hissettirir çünkü regülatör sıcak olmadığı için gaz sıvı halde kalıyor en kısa sürede ayarlatın.
Çok teşekkür ederim. Ustayla görüştüm çok benzin yakmasın işyeri mesafen yakın olduğu için 25 dereceye ayarladım dedi. Ayrıca usta aracıma yol ayarı yaptı sağolsun. Afr ayarına gerek yokmuş onu öğrendim. Yarın dereceyi artıracağım.Mesaj Birleştirildi: Aralık 04, 2019, 19:12:22Sıcaklığı 35 dereceye ayarlattıktan sonra tekrar yol ayarı yaptırmama gerek var mı?
Merhaba 2020 model corolla 1.6 Lpg li sipariş verdim lpg li kullanan arkadaslar lpg yakıt tüketimi hakkında bilgi verirse sevinirim