0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;Ben de auris dizel sıfır araç aldım. İlk depomu 2 depomu Shell'den aldım bir şikayetim olmadı. sonra opetden aldım hiç memnun kalmadım özellikle menzil 60-70 km düştü. Bundan sonra po ve Total'i deniyip karar vereceğim. Hatta deponun büyük bölümü opetle dolu olsa da PO'dan dolum yapacağım. Opet asla almam bir daha arabamaBu konu hakkında kafası cok karışmış biri olarak herkesin paylaşımların ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...
Mesut BeyBu arada menzil kaç km gösteriyor depoyu doldurduğunuzda?
Bir kere PO den mazot aldım,geçenlerde de Kızılcahamam da Corolla'ya LPG aldım.Ne Doblo'da mazottan memnun kaldım,nede Corolla'da LPG'den memnun kaldım..Bir daha da PO'mu asla.Shell'e durmaksızın devam..
Özcan BeyBügün po'yu deniyim Shell mi Po mu karar verip sürekli aynı yerden devam edeceğim.
Özcan BeyAz önce Po'dan fulledim depoyu. Gösterdiği menzil 794 km. En son aldığım Shell 804 km göstermişti. (hatta bir önceki 820 civarlarıydı) Yani aralarında pek fark yok. Ancak gidişatı takip edicem. Shell daha cabuk bitiriyor olabilir. Duruma göre karar vericem. Ancak opetten aldım 760 km menzil gösterdi ve ibre daha cabuk aşağıya indi. Son depomu da Total'den almıştım onda da menzil 784 km idi ancak yakınlarımda hiç total olmadığından orarı eledim açıkçası.Genel sonucum ise ya Shell ya da Po en iyi dizel buralarda bence
2005'te satın aldığım corolla Hb dizel ile shell, opet ve po'nun hepsini denedim. Shell'in yakıtı performansı artırıyor, ama menzil açısından opet ve po daha iyi. Ama en önemlisi güvendiğiniz yerden yakıt almak.