Gönderen Konu: Yaris Tuning (1.Toyota Meydan Muharebesi Minikler 1.si)  (Okunma sayısı 13756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris Tuning (1.Toyota Meydan Muharebesi Minikler 1.si)
« Yanıtla #20 : Mart 12, 2009, 12:28:33 »
ama daha ilkte oldu bu yaa :) bir kere oldu, niye kem gözle bakayım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 12, 2009, 12:28:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2009, 16:32:28 »
Şaka Türkayım ;)

Yeni geldim miniği Tüv'e götürdüm muayeneye bir sıkıntı çıkarmadılar şansa tanıdık biri denk geldi yoksa far Maskelerini sökmem gerekecekti hafif kusur olarakta sağ farımın açısı biraz içe bakıyormuş
başarı ile atlatmış olduk  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2009, 18:14:59 »
Arkadaşlar sonunda 3.5'luk FK Marka yay sipariş ettim
arkaya 3 kişi oturunca araç yamulup iniyor dibe lastiğin üzerinde gidiyorum resmen değdi değecek diye korkmaktansa aldım gitti yayları  ;)

!!! FK benim bildiğim kadarı ile iyi bir markadır ya sizce Nasıldır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 12, 2009, 22:27:14 »
  Aydın bey aracınızdaki değişim gayet güzel olmuş.Ellerinize sağlık,iyi günlerde zevk içinde kullanın...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 13, 2009, 13:42:39 »
Teşekür ederim Özcan Bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mart 13, 2009, 13:48:25 »
Arkadaşlar sonunda 3.5'luk FK Marka yay sipariş ettim
arkaya 3 kişi oturunca araç yamulup iniyor dibe lastiğin üzerinde gidiyorum resmen değdi değecek diye korkmaktansa aldım gitti yayları  ;)
 !!! FK benim bildiğim kadarı ile iyi bir markadır ya sizce Nasıldır?

aydın abi yeni gördüm bu sorunu :) FK bildiğim kadarıyla iyi markadır ama yayları nasıldır hiç bilgim yok :( ama o markadan kötü ürün çıkmaz herhalde :) bir de yay konusunda da çok bilgisizim yahu, 3.5 yeterli mi aydın abi gel 5cm takalım :) leylek gibi durmasın :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 13, 2009, 14:04:05 »
3.5 yeterli mi aydın abi gel 5cm takalım :) leylek gibi durmasın :P
Başka sürüngen mi bu ;)

FK benim bildiğimde stopları, farlarıyla iyidir bende bilmiyorum yaylarını :( 3,5 fazla gelir diye bile düşündüğüm oluyor bakalım göreceğiz.
Dün TÜV'de sorun çıkarırlar diye tırsa tırsa gitmiştim türkay  en kötü şartla far maskelerini sök derler diye düşünmüştüm ama ucuz kurtardık ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mart 13, 2009, 14:29:03 »
tüv e çok şaşırdım, xenonları sorun etmediler mi? far yıkama olmayınca geçirmiyorlar diye biliyordum, çok şaşırdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 13, 2009, 14:33:35 »
TÜV geçiş dönemi diye bu aralar biraz esnek davranıyor sanırım. Ama bir süre sonra çok katı davranmaya başlayacaklarına eminim. Zaten genel müdürleri de o yönde açıklamalarda bulunuyor.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 13, 2009, 16:30:55 »
tüv e çok şaşırdım, xenonları sorun etmediler mi? far yıkama olmayınca geçirmiyorlar diye biliyordum, çok şaşırdım
Türkay benim alnaldığım Optik farı olmayanların xenonlarına karışıyorlar diye ama bir sıkıntı çıkmadı. ama far maskesi yasakmış
TÜV geçiş dönemi diye bu aralar biraz esnek davranıyor sanırım. Ama bir süre sonra çok katı davranmaya başlayacaklarına eminim. Zaten genel müdürleri de o yönde açıklamalarda bulunuyor.
Hakkı bey bencede ilk katı kuralları çok tepki alınca biraz gevşemek zorunda kaldılar geçici olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 14, 2009, 11:40:05 »
Spor Helazonlarım geldi :hurra:
Fazla yorum yapan olmadı nasıl olduğuna !!! ama artık deneyip göreceğiz  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Mart 14, 2009, 11:42:02 »
vay bee, güle güle kullan aydın abim :) yurtdışından mı geldi yoksa türkiyeden mi aldın? fiyat ne durumda? ben biraz baktım canım türkiyem biraz pahalı geldi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 14, 2009, 11:50:06 »
vay bee, güle güle kullan aydın abim :) yurtdışından mı geldi yoksa türkiyeden mi aldın? fiyat ne durumda? ben biraz baktım canım türkiyem biraz pahalı geldi :)
Sağol Türkayım darısı seninkine  ;)
Antalyadaki aksesuarcı arkadaşıma söyledim istanbuldan yeni malzeme spariş etmiştim dedi seninkinide eklettin dedi geldi işte
Ben almanya fiyatlarınıda araştırdım e-bay'dan çok fazla fark yok orda 129€-139€ arası burda da 149€

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Mart 14, 2009, 11:56:16 »
hayırlı olsun aydın abim darısı benimkine..bir karar veremedim gitti, 5cm çok agresif görüncek, ama o halde kullanabilcek miyim vs gibi sorular var aklımda.. az para da değil olmadı değiştireyim şeklinde bir düşünce olsun..takıp görebilceğim bir mekan bulabilirsem öyle yapmaya çalışcam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 14, 2009, 17:58:52 »
hayırlı olsun aydın abim darısı benimkine..bir karar veremedim gitti, 5cm çok agresif görüncek, ama o halde kullanabilcek miyim vs gibi sorular var aklımda.. az para da değil olmadı değiştireyim şeklinde bir düşünce olsun..takıp görebilceğim bir mekan bulabilirsem öyle yapmaya çalışcam :)
Türkay haklısın denemek lazım ama tavsiyem su olurdu kendimce 3.5luk almak sonra duruma göre 1 daha indirmek arada fazla fark yok hem spor yayda süspansiyon sert oluyor çok az kesersen daha yumşak olur :D süper fikir demi? :D

Ya benim yayları takmaya başladık birde baktım ki yanlış gelmiş arkaları takmıştık önce indirdik ki ne göreyim bildiğin leylek hemde orjinalinden de yüksek akşam iade edeceğim sanırım yanlışlık olmuş :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 25, 2009, 13:59:21 »
Arkadaşlar nede zormuş bu yay işi yaa  :(
FK marka yaylar geldi demiştim ya sanırım bir karışıklık olmuş taktıkdan sonra farketdik ve iade ettim
Türkayın dediği gibi oldumu Leylek gibi  :D (1.foto aşağıda)
Biz inecek 3,5 derken çıktımı 7,7 e :D
Arkadaşlar fotolarda gözüktüğü üzere aracın orjinal yayını oynamanın ne kadar yayı bozduğunu birkez daha görebiliyoruz yay resmen sağa sola yamulmuş dikkat etmek lazım  ;)

Ve sonunda aşağıda ki fotodaki Vogtland marka 3,5luk yayı buldum ve sipariş ettim.
Bu sefer doğru idi geldi ve monta ettikden sonra denedim 110km hız ile viraja girdim ve ne sert ne yumşak sekme olayıda kalktı ve gayet güzel oldu ;)

Ön taraf çok güzel oldu tam kıvamında sürtme de yok ;)
Ama sanki bana hala arka yüksekmiş gibi duruyor sizce normal mi?
yoksa zamanla oturur biraz daha inermi?
Görüşlerinizi bekliyorum !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Mart 25, 2009, 14:04:21 »
aydın abi çlok güzel olmuş gerçekten de kıvamında, yüksekliği de dert etme süper olmuş abi ;) güle güle kullan, darısı başıma inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 25, 2009, 14:11:22 »
Sağol Türkayım seninki de olur merak etme ;)
Arka sanki 2cm daha inse tam olacaktı diye düşünüyorum ama 2 kişi oturunca küt iniyor yani esnemesi çok iyi vogtland ı tuttum almanlar konforu sever iyi yapar zaten dimi :D
Türkay sence biraz kullnınca üzerinde ağırlıktan dolayı zamanla inermi birazcık?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mart 25, 2009, 14:14:54 »
abi bilemiyorum ki hiç, ama çok da inmemesi iyi olmuş, arabaya 5 kişi binerse sürtme yapmaz bu haliyle, biraz yük falan olursa sürter 2cm daha inerse, abi baktım beğenmedin voglantın 5cmlik yayıyla değiştirirsin abi, bu da uymadı yüksek kaldı dersin, 5cmlik gönderirler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 25, 2009, 16:29:21 »
Görüşlerinizi bekliyorum !!!

Teşekürler Türkayım ama 5 takmam yaa çok sürter, ;)
benim servisdeki ustalar biraz kullan gerekirse altındaki lastiği çıkartırız o zaman 1-2cm daha iner diyorlar