0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hatırladım bizde açık gri olan alanlar sizde karbon gibi gözüküyordu yanılmıyorsamPaspasları merak ettim şimdi
Maşallah Hakkı abi kazasız belasız kullan.Hem Adanalı hem modifiyesiz nasıl olur
Teşekür ederim Hakkı fotolar çok güzel paspaslar bence senin araca uyumlu benim yeşil ağırlıklı koltuklarıma uymaz Ama kapı eşik bantları çok şık bulabilirsem bende almayı düşünüyorum birde cam rüzgarlığın çok orjinal ben servise sordum 2li var 125TL dediler bir toptancı abimize sormuştum oda getirteceğini söylemişti bugün erken çıkarsam uğrayıp bakacağım.Hakkı ne olur o park sensörlerini bir ara boyat nokta gibi duruyor ben böyle hiç yakıştıramıyorum sonradan yapıldığı belli olmamalı diye düşünüyorum. birde plakalıkları çıkart plakanın siyah çerçevesini tinerle sil ve öyle tak derim Eksoz ucu sade abartısız ve şık olmuş
Teşekkürler Ferdi kardeş. Hiç sorma, modifiye konusunda Adana'nın yüz karasıyım herhalde Tam modifiye işine girecekken evlilik işi araya girdi, yaklaşık 40.000 TL harcayınca da modifiye için ayırdığım devasa bütçe alt üst oldu maalesef. Kısmet değilmiş anlaşılan, biraz para biriktireyim belki tekrar düşünürüm
Aynen Ferdi kardeş, "Press any key to continue" yazısı da belirmedi hala
Bir gelse fıstık yeşilini alacağım Yoksa senin hanımda mı istiyor
paspas nakışı güzelmiş bir de plakalıkları çıkarsan daha iyi durur sanki
Evet Hakkı abi resimlerini gördüm. Hayırlı uğurlu olsun. Miniciğinle mutlu sürüşler