0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim. Forumlarda baktığımda 1.4lerin 1.6lara göre daha çok yaktığından bahsedenler var ama göreceğiz. Aldığım gün gaz bitti km sıfırladım 26 lt aldı. Bakalım kaç km götürecek bizi Teşekkür ederim Bülent Bey. Rabbim kimseye kaza bela göstermesin. Saygılarımla..Allah razı olsun.Evet haklısınız Tokay Bey. Kenarda biraz para bıraktık ne olur ne olmaz diye inşallah gerek kalmaz uygun yollu halledebiliriz. Bilgilendirmeler için ayrıca teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
1.4 su gibi yakıyordu Bence de 1.6 sı daha az yakıyordur
Teşekkür ederim.Sağolun cümlemiz inşallah Valla şuan accordum 35 krş ile 40 krş arasında yakıyor buda 30 krş yakarsa benim için ideal derim 110 kmyi devirdik 260-270 kmyi görürse normal derim 300ü geçerse mutlu olurum 250nin altında giderse üzülürüm
@Mustafa Altuğ (31939) Merak ettiğin için 3-4 depo sonraki ölçümümü paylaşayım dedim. Sonuç hiçte beklediğim gibi olmadı. En fazla 1 depo(28lt) gaz ile en fazla 240 km yol yapabildim. Tabi yer Konya olunca dümdüz bir şehir diye düşünülüyor ancak ışıklarda bütün araçlar gibi bende ani kalkışlar yaptığım için yinede normal karşılıyorum. İşin tuhafı şu ki hanımda olan accord paliodan daha az yakıyor Not: Accord 281bin kmde 2.0 motor 1500 kg Palio 210bin kmde 1.6 16 valf 950 kg