Gönderen Konu: Serviste takılan parçaların markaları hakkında bigi  (Okunma sayısı 3441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Serviste takılan parçaların markaları hakkında bigi
« Yanıtla #20 : Mart 12, 2009, 13:42:32 »
arkadaşlar 1.6 ae101e ne marka  fren balatası takıyırsunuz ben aldım garantili bi marka ismini bilmiyorum taktım önler fren yapınca demirlerin birbirine sürtmesi gibi ses yapıyor 3 defa değiştim yine de ses var siz ne marka kullanıyorsunuz ya da serviste ne marka kullanılıyor ve ne kadar bilgisi olan var mı bıktım sök tak balata değişmekten
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 12, 2009, 13:42:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2009, 21:17:23 »
Japon yaziyorsa Japon'dur. Deglise zaten orijinal falan degildir, taklittir.
Dunya Ticaret Orgutu var, oyle kafadan mensei ulke yazilamaz.Nerede uretiliyorsa orasi, sirketin merkezi Japonya olsa da Made in Japan yazamaz.Yazarsa ticari hayati biter.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 13, 2009, 15:47:01 »
Ahmet arkadaşım galiba Amerikada yaşıyorsunuz.
valla burası Türkiye Erkan arkadaşın söylediği hiçte hafife alınamaz bence. ne üçkağıtçılar var piyasada ambalajına made in japan yazmak bana kalırsa hiç de zor değil. bide şu var eğer hakikaten siz haklıysanız ben balatayı değiştirmeden önce servisten fiyat almıştım aşağı yukarı 450 gibi bir rakam vemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. neredeyse 3 katı bir fiyat. aynı balatayı takıyorlarsa bu servisler hakikatan insafzız.... >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2009, 21:30:44 »
Bekir kardes, nerede yasanildigiyla pek ilgisi yok. Turkiye'de DTO uyesi, Cin de. Buyuk yaptirimlari var. Cin boyle bir seye cesaret edemez.
Servislerle ilgili yorum yapmiyorum artik. Cunku her yerde oyle. Burada da markanin servisine gittigimizde birkac kat yuksek ucret oduyoruz. Yag degisimlerini falan ucuza yapiyorlar da, bazi kalemlerde yuksek kazaniyorlar. Yedek parcaya da yuksek kar marji ekliyorlar.

Markanin servisi olmadigi halde (ozel servis) parcayi ben sagliyorum diye iscilige yuzde elli ekleme yapiyor. Cunku parca satmak istiyor, parcadan kazaniyor...
Fe... :-)