@Suat Kara (38619) @atilla özdemir (11824) sizin araç cvt şanzıman ve yağ kalitesi çok önemli.
kitapta Atilla beyin dediği gibi toyota cvt fe kullanılıyor.normal atf şanzıman yağı kullanmayın.
bence de değişimi yetkili serviste yapın, yapmayacaksanız bile yağı orjinal servisten alıp dışarıya değişimi yaptırın.orjinal yağ kullanın.
Hiç uğraşmayın tem otomotiv ile whatsapp den iletişime geçin şase no gönderin. En güzel yağı gönderirler
Bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Serviste yaptırmak bana da mantıklı geliyor. Dışardan yağ götürünce daha uygun fiyata olacaktı. Ama riske atmamak gerek. Yagıda servisten almayı düşünüyorum. İyi günler.
Dışarıdan şanzıman yağı temin ettim bunu yetkili serviste degİsimini yaptırabilir miyiz
Dışarıdan şanzıman yağı temin ettim bunu yetkili serviste degİsimini yaptırabilir miyiz
Bazı servisler kabul etmiyor. Ankarada toyan yaparız dedi. Yağı nerden aldınız? Şanzıman hangisi?
Ufuk Sönmez'den aldım (ENEOS ECO-ATF) 2011 corolla benzinli tam otomatik
Yağ almadan gittim. Ankara toyanda 355liraya değişim yapıldı. Araç 2015 corolla benzinli cvt şanzıman.
Servise aradık 250Tl ile 450 tl araliginda olur dedi
yaptırdınız mı peki kaça geldi ?