0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi o fotoda zaten karmaşık.Damat denecek kardeş gelinliği toplayıp elinde mi tutuyo? Yoksa ciddi bir şekilde mi?
Özcan sitenin ana sayfasının üstünde reklam bölümünde dini ciddi evlilik linki var bak bir istersen ))))Arkadaşım Lara değil Side de gün batımı daha güzel olur hem kumda ince kum haa
İstemem o otobüsü.Tokyo-Hiroşima arası sefer yapan 301 nolu belediye otobüsünü.Bunlarada belediye sponsor olmuş 403 isterim 403.Başkada istemez.Düğünden sonrada Akdeniz turu.Lara plajına çekmişim otobüsü.Karşımda gün batımı,otobüsten Orhan babadan "Akşam Güneşi" şarkısı,yanımda hatun,sahilde dalga sesi,mangalda balık,üstümde t-shırt ve şort..... Ne güzel bir hayal oldu..Ben evlenmek istiyorum hemen
Özcan kardeşim üzerinden 9 yıl geçmiş ya bilirim unut demesi zordur ama unutman gerek, ben nelerini unuttum yada unutduğuma inandım geçti gitti
Of OfffSenin durum vahimmiş özcan ya Bu arada ağaç aynı kalmış Ama sen kurumuş saçlara ak düşürmüşsün be Umut beyin dediği yere git bi hem ssk da varmış )))( bu arada yanlış anlama neşendirmeye çalışıyoruz ha )