0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanılmıyorsam tecrübe aktarımı diye deneyimlediğimiz araçlarla ilgili böyle bir başlık açmıştım birkaç yıl önce. Civic'ten başlayacak olursam beğendiğim ve severek bindiğim bir araçtı ama Corolla'daki tokluk, konfor ve seriliği Civic'te bulamadım. Bir de koltukları çok alçak olduğu için inip binerken çok sıkıntı yaşıyordum, hele biraz da benim gibi kiloluysanız ve genç değilseniz hiç tavsiye etmiyorum Civic'i. Corolla'nın koltukları Civic'ten kesinlikle daha rahat ve süspansiyonları daha yumuşak, daha çabuk hızlanıyor ve güven veriyor. Civic daha sportif, iç mekanı ve kokpiti Corolla'dan kesinlikle daha iyi. C-hr Hibrit tok, güven veren, yakıtı koklayan ve donanımlı bir araçtı ama 1.8 motor vergisi yakıt ekonomisini anlamsız kılıyordu, bir de arka tarafın darlığı, camların küçüklüğü ve cam tavanın olmayışı en büyük eksileriydi. Şimdiki 2018 Premium Corollam'dan iç konsolun dikine olması ve sanruf eksikliği dışında çok memnunum hatta bana göre Corolla'nın en yakışıklı, şık, geniş, konforlu ve son efsanesi kasası diyebilirim.Kutay bey 2018 makyajlı kasa Corolla,son kasadan daha yakışıklı ve iç hacmi geniş,bu konuda sizinle aynı görüşteyim.
Teşekkürler Selman Bey,Auris beyaz olduğu için eşim beyaz dışında bir renk istiyordu, galeride 0 km mavisi de güzel görünüyordu, 340.000e aldık maalesef. Pahalı aldığımızı düşünüyorduk ama 1 ayda fiyatlar 20.000 kadar daha artmış görünüyor sarı siteye bakınca.